Τι δεν πρέπει να τρως το βράδυ αν θέλεις κορμί «φέτα»

Τι δεν πρέπει να τρως το βράδυ αν θέλεις κορμί «φέτα»

Έχεις βάλει στόχο να γραμμώσεις και να βγεις «φέτες» στις παραλίες. Τηρείς ένα πρόγραμμα στοιχειώδους διατροφής και βλέπεις ότι έχεις κάποια αποτελέσματα, ωστόσο υπάρχουν τροφές που ειδικά το βράδυ πρέπει να αποφεύγονται.
Αντίθετα με κάποιες παραδόσεις για ένα ποτήρι γάλα πριν τον ύπνο, αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει ακόμα και αν το σώμα σου είναι σωστά δομημένο! Το «κακό» αποτέλεσμα στο μεταβολισμό σου δεν είναι ορατό αμέσως και είναι σίγουρο πως θα εμφανιστούν κάποια στιγμή.
Δείτε ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγουμε να τρώμε το βράδυ:

Τα ζυμαρικά
Μπορεί αν θεωρείται ένα ελαφρύ πιάτο και ειδικά τα μακαρόνια με σάλτσα, ωστόσο οι θερμίδες που θα σου δώσει ένα πιάτο θα συσσωρευτούν όλες στην περιοχή της μέσης και στην κοιλία. Είναι προτιμότερο να καταναλώσεις ζυμαρικά το μεσημέρι ή πριν ή μετά την προπόνηση, όταν το σώμα σου χρειάζεται πραγματικά την πρόσληψη υδατανθράκων.

Το γάλα
Είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου. Ωστόσο το πρόβλημα με το να πίνεις ένα ποτήρι γάλα πριν τον ύπνο είναι η περιεκτικότητα σε λακτόζη που προκαλεί δυσπεψία. Εκτός από τη λακτόζη, το γάλα περιέχει και ζάχαρη κάτι που κάνει κακό στην προσπάθεια για κορμί «φέτα».

Η πίτσα
Είναι ένα καλό φαγητό, αλλά όχι για το βράδυ. Είναι ουσιαστικά ζυμαρικό και κατατάσσεται από τους διατροφολόγους ως το φαγητό που δεν πρέπει να καταναλώνουμε ποτέ αργά το βράδυ.

Η σοκολάτα
Δεν περιέχει μόνο πολύ ζάχαρη άρα και συσσωρευμένο λίπος, περιέχει επίσης και καφεΐνη.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.