Επειδή δεν θέλεις να είσαι η «γλάστρα» της!

Επειδή δεν θέλεις να είσαι η «γλάστρα» της!

Περνάς καλά με τη σχέση σου, σε ακολουθεί παντού, η συμπεριφορά της είναι τέλεια, τόσο που σκέφτεσαι κάποια στιγμή να ενώσετε τις ζωές σας… Ονειροπολείς, σου αρέσει που σε σκέφτεται και είναι πάντα μαζί σου, στους αγώνες, στο μπαρ και όπου άλλου. Μήπως πριν  συνεχίσεις να ονειροπολείς πρέπει να βάλεις κάτω τα πράγματα και να δεις γιατί σε θέλει;

Σε κάθε σχέση δίνουν και οι δύο, το τι δίνουν όμως έχει σημασία και φυσικά το κίνητρο της σχέσης που κρύβεται ή μάλλον χαντακώνεται από το αίσθημα του πόθου, κυρίως του άντρα.

Η έρευνα που έγινε στη Βρετανία για λογαριασμό μια εταιρίας ρούχων και με δείγμα 2000 γυναικών, μεταξύ των άλλων έβγαλε ότι οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα για το «μυώδες και αθλητικό του σώμα», ενώ η προτίμηση στο ύψος είναι 1,83, δηλαδή ούτε πολύ ψηλοί, αλλά ούτε και πολλοί κοντοί.

Βάλε αυτή η παράμετρο στο μυαλό σου και σκέψου! Βάλε κάτω την καθημερινότητα σου και σύγκρινε και απάντησε στο ερώτημα αν σε θέλει μόνο για το κορμί σου, τις παρέες σου από το γυμναστήριο και το κολλητάρι σου που δουλεύει στο πιο in κλάμπ της πόλης.

Αφήνοντας επιμέρους τους σχεδιασμούς και τις φαντασιώσεις, δες την πραγματικότητα. Δηλαδή μέτρα πότε έρχεται μαζί σου. Μέτρα τις φορές που ήθελες να κάτσεις σπίτι και εκείνη επέμενε να πάτε στο in κλάμπ. Μέτρα τις φορές εσύ ήθελες να χαλαρώσεις από την προπόνηση και εκείνη σε παρότρυνε να συνεχίσεις. Μέτρα τις φορές που σχολιάζει το κορμί σου και πως σε παρουσιάζει στις φίλες της.

Και τέλος, μέτρα τις φορές που σου στάθηκε πραγματικά σε μια δύσκολη κατάσταση.

Το ερώτημα είναι παρόμοιο με αυτό που κάνουν οι λεφτάδες, οι οποίοι προσπαθούν να ανακαλύψουν αν η γυναίκα πάει μαζί τους για μόνο για τα χρήματα και απλά υποκρίνεται. Κάπως έτσι λοιπόν υπάρχουν γυναίκες που πάνε με έναν άντρα μόνο και μόνο για το γυμνασμένο του κορμί χωρίς να τις ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το σεξ και να σε επιδεικνύουν στις φίλες της!

Επομένως αν δεν θέλεις να είσαι η «γλάστρα» της, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα πρώτα στο μυαλό σου και μετά με αυτήν. Σκέψου ότι όσο χρόνο χάνεις με μια που δεν σε αγαπά πραγματικά, μπορεί να χάσεις μια γυναίκα που πραγματικά θα σε αγαπήσει.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε πως η μαμά σου μπορεί να χαλάσει τη σχέση σου!
Οι άντρες έχουνε μια αδυναμία στη μάνα τους και δεν είναι κακό. Κάποιοι όμως δεν ξεκολλάνε από τη …φούστα της μάνας, ακόμα και όταν έχουν πατήσει τα «άντα».