Αυτός είναι ο τύπος της γυναίκας που κάνει το καλύτερο σεξ!

Αυτός είναι ο τύπος της γυναίκας που κάνει το καλύτερο σεξ!

Όλες οι γυναίκες δεν κάνουν το καλύτερο σεξ! Ωστόσο οι πιθανότητες να πετύχεις τη γυναίκα που θα σου προσφέρει ατέλειωτες στιγμές ευχαρίστησης δεν είναι ούτε το χρώμα των ματιών της, ούτε τα στήθη της, ούτε το χρώμα των μαλλιών της. Υπάρχει συγκεκριμένος τύπος γυναίκας που σύμφωνα με την έρευνα έχει τις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ… Αρκεί και εσύ να μπορέσεις να ανταποκριθείς!

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα οι fit γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ! Και δεν είναι ανάγκη να είναι σούπερ αθλήτριες, απλά να είναι fit και να προσέχουν τον εαυτό τους.
Δεν έχει σημασία το ύψος, ούτε τόσο η …απόμακρη ομορφιά. Τα σωματικά προσόντα αναδεικνύονται σε μια fit γυναίκα επόμενος αυτό είναι το πρώτο καλό για την επιλογή σου. Όμως αυτό αφορά εσένα και την οπτική σου απόλαυση, όχι φυσικά τη γυναίκα.

Για να καταλάβεις για πιο λόγο μια fit γυναίκα ανταποκρίνεται καλύτερα στο σεξ πρέπει να γνωρίζεις την ψυχολογία της και πως επιδρά στο μυαλό της η fit ανάλαφρη εμφάνιση:

1. Αυξάνει την αυτοπεποίηθηση της
Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Αρκάσας έδειξε πως άνθρωποι που είναι σε καλή φυσική κατάσταση όχι μόνο εκτιμούν τους εαυτούς τους ως σέξι, αλλά και ως καλύτερους στο κρεβάτι. Στη συγκεκριμένη μελέτη το 60% των γυναικών που γυμνάζονταν τέσσερις με πέντε μέρες την εβδομάδα είπαν πως κατέτασσαν τον εαυτό τους πάνω από το μέσο όρο στον τομέα της φυσικής έλξης, ενώ το 80% είπαν πως ήταν πάνω από το μέσο όρο στην κρεβατοκάμαρα.

2. Τονώνει την ερωτική της διάθεση
Το σώμα παράγει τεστοστερόνη που το βοηθά να «επιδιορθώνει» και να χτίζει πιο δυνατούς μυς μετά από μια προπόνηση ενδυνάμωσης. Αυτή είναι η βασική σεξουαλική ορμόνη των αντρών. Όμως σύμφωνα με την σεξολόγο Ava Cadell, PhD έχει θετική επίδραση και στις γυναίκες. Η καρδιαγγειακή προπόνηση έχει ορισμένα οφέλη, η ενδυνάμωση έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην τεστοστερόνη και σέξι, γραμμωμένους μυς.

3. Δεν έχει άγχος
Κάτι που βέβαια είναι περίεργο για μια γυναίκα. Ωστόσο δεδομένου ότι η άσκηση καταπολεμά το άγχος σημαίνει και καλύτερο σεξ. Σύμφωνα με έρευνα από το Ινστιτούτο Kinsey, η ερωτική διάθεση των γυναικών είναι πιο ευαίσθητη στο άγχος από εκείνη των αντρών, αυξάνοντας τα επίπεδα των ορμονών που φτιάχνουν τη διάθεση. Δηλαδή των ενδορφινών και της ντοπαμίνης και ρίχνοντας αυτά της αδρεναλίνης και την κορτιζόλης που κόβουν την όρεξη για σεξ, έτσι η τακτική άσκηση μπορεί αυξάνει την ερωτική επιθυμία της γυναίκας.

4. Ενισχύει τη ροή του αίματος στο …επίμαχο σημείο
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας ζήτησαν από γυναίκες να παρακολουθήσουν ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ και αμέσως μετά ένα πορνό, σε δύο διαφορετικές συνθήκες. Στη μία περίπτωση είχαν κάνει 20 λεπτά ποδήλατο προηγουμένως και στην άλλη όχι. Όπως βρέθηκε με ακτινογραφία, η ροή του αίματος στη λεκάνη των γυναικών ήταν κατά 169% μεγαλύτερη όταν είχαν κάνει ποδήλατο. Και η αυξημένη ροή αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα δεν ευνοεί μόνο τους άντρες αλλά σημαίνει μεγαλύτερη ευαισθησία και μεγαλύτερη ευαισθησία σημαίνει πιο έντονους οργασμούς.

5. Περισσότερη αντοχή
Συνήθως η γυναίκα είναι …από κάτω! Τι γίνεται όμως όταν έρχεται …από πάνω; Σε πολλούς αρέσει αυτή η αναστροφή και στην τελική είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Για να κάνεις κάθε στάση του Κάμα Σούτρα, απαιτείται δύναμη, αντοχή και μεγάλη ευλυγισία, όχι μόνο από σένα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα