Πως θα την …ρίξεις στο γυμναστήριο;

Πως θα την …ρίξεις στο γυμναστήριο;

Γράφει η Τάνυα Κυριακίδου

Την βλέπεις, την γουστάρεις και την θέλεις! Ωστόσο κολλάς, δεν θέλεις να κάνεις …πατάτα, άκου λοιπόν μία γυναίκα, που σου αποκαλύπτει τα πέντε βήματα που πρέπει να κάνεις για να φλερτάρεις στο γυμναστήριο και εν τέλει να την «ρίξεις». 

Πέντε απλά βήματα, αφού οι περισσότεροι θεωρούν ότι φλερτάρουν σωστά, αλλά στο τέλος τρώνε απόρριψη! Δες τι πρέπει να κάνεις και άκου μια γυναίκα που αποκαλύπτει τα μυστικά του φλέρτ:

ΒΉΜΑ 1
Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το δάχτυλο μιας γυναίκας για δαχτυλίδι γάμου ή αρραβώνων πριν κάνετε οποιαδήποτε προσπάθεια να τραβήξετε την προσοχή της. Ακόμη και για γραμμές από το μαύρισμα...

ΒΗΜΑ 2
Να φοράτε στην προπόνηση ρούχα στυλάτα, καθαρά και χρωματικά συντονισμένα. Αν τα παπούτσια έχουν φθαρεί φροντίστε να αγοράστε ένα καινούργιο ζευγάρι και μη ξεχάστε ποτέ το αποσμητικό σας.

ΒΗΜΑ 3
Κοιτάξτε φευγαλέα γύρω σας στο γυμναστήριο να δείτε αν υπάρχουν γυναίκες που σας ενδιαφέρουν. Παρατηρήστε πώς είναι ντυμένες, πώς αλληλεπιδρούν με άλλους άνδρες και αν φαίνεται να τους αρέσει να τις προσέχουν. Χαμογελάστε αν σας δοθεί η ευκαιρία ή αν σας προσέξουν.

ΒΗΜΑ 4
Προσέξτε εάν οι γυναίκες που σας αρέσουν γνωρίζουν να γυμνάζονται. Προσφερθείτε να βοηθήσετε. Κάντε όμορφα έξυπνα σχόλια και ποτέ μη συγκριθείτε και πάντα παρατηρείτε την αντίδρασή της. Συνεχίστε μια συνομιλία μόνο εάν σας χαμογελά ή επιστρέφει τα αστεία.

ΒΗΜΑ 6
Πηγαίνετε στο γυμναστήριο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και τα Σαββατοκύριακα για να δείτε ποιες γυναίκες γυμνάζονται περισσότερο. Δοκιμάστε και μια τάξη zumba που ίσως συμμετέχει. Γνωρίστε τις αδυναμίες των γυναικών που σας ενδιαφέρουν και φροντίστε να μη τις φέρετε στην επιφάνεια.

ΒΗΜΑ 5
Συνεχίστε να αναζητάτε ευκαιρίες για συζήτηση ανάμεσα στα σετ, όταν είστε σε κοντινή απόσταση, αστειευόμενοι για συναγωνισμό. Ασκηθείτε με σοβαρότητα. Συνεχίστε να έχετε οπτική επαφή με τη γυναίκα που σας ενδιαφέρει. Μιλήστε κοντά της ή με τους φίλους της και αν δε τα καταφέρετε με την πρώτη ίσως η επόμενη μέρα είναι η τυχερή σας.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως μπορεί η νηστεία της Σαρακοστής μπορεί να σε παχύνει και όχι μόνο!
Αν πιστεύεις στη νηστεία είναι καλό να νηστέψεις αφού εκτός από ψυχική ηρεμία θα σου δώσει και την απαραίτητη αποτοξίνωση που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Όμως νηστεία δεν σημαίνει ούτε να παχύνεις