Ο σωματότυπος της γυναίκας δείχνει τις προτιμήσεις της στο σεξ!

Ο σωματότυπος της γυναίκας δείχνει τις προτιμήσεις της στο σεξ!

Τι είδους γυναίκα προτιμούμε; Ψηλή; Κοντή; Γυμνασμένη; Αγύμναστη; Με μεγάλο πληθωρικό στήθος ή με μικρό σφιχτό; Ποιος είναι άραγε ο δημοφιλέστερος τύπος γυναίκας ανάμεσα στον ανδρικό πληθυσμό; Ανάλογα λοιπόν με τον σωματότυπο της, μπορείς να καταλάβεις τα γούστα της στο σεξ!

Δες την λίστα:

Έχει καμπύλες…

Μιλώντας βιολογικά μια γυναίκα με καμπύλες -ειδικά εκείνες που έχουν μεγαλύτερους γοφούς- τείνουν να είναι περισσότερο ανοιχτές στους πειραματισμούς στο κρεβάτι. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Leeds αποκάλυψε πως η γυναίκα με αυτόν τον σωματότυπο κάνει πιο συχνά one night stand και πειραματίζεται στο σεξ.

Είναι κοντή…

Οι άντρες είναι γνωστό πως λατρεύουν να κάνουν σεξ με πιο κοντές γυναίκες γιατί είναι πιο εύκολο για εκείνους να την κουμαντάρουν στο κρεβάτι ή και να κάνουν σεξ σε διάφορα μέρη. Από επιστημονική άποψη οι κοντές γυναίκες επειδή έχουν χαμηλό κέντρο βάρους έχουν καλύτερη ισορροπία για να κάνουν πιο απαιτητικές στάσεις. Δεδομένο άκρως ελκυστικό για τα αγόρια.

Είναι ψηλή…

Παρόλο που μια άλλη έρευνα έδειξε πως και οι άντρες και οι γυναίκες με ψηλά πόδια θεωρούνται υγιείς και σέξι μόλις πέσουν στο κρεβάτι δε συμβαίνουν πάντα πυροτεχνήματα. Αυτό δε σημαίνει πως η τεχνική τους είναι κακή, απλά δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι πολύ ευέλικτες στο κρεβάτι ή να κάνουν ένα «quickie» σε δημόσιο χώρο.

Είναι αδύνατη…

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι πολύ αδύνατοι άνθρωποι δεν έχουν μεγάλες ποσότητες ενδορφίνης στο σώμα τους. Για αυτό η έρευνα έδειξε πως μια πολύ αδύνατη γυναίκα δεν είναι και η ιδανικότερη σύντροφος για σεξ. Πάρα αυτά άλλη έρευνα έδειξε πως οι άντρες προτιμούν στο κρεβάτι τους γυναίκες με στενή μέση!

Έχει μικρό στήθος…

Παρά τα σύγχρονα πρότυπα που δίνουν έμφαση στο μεγάλο στήθος οι γυναίκες με μικρότερο ντεκολτέ κάνουν πολύ σεξ και απολαμβάνουν πολλά προκαταρκτικά. Γιατί; Γιατί το μικρότερο στήθος είναι περισσότερο ευαίσθητο από τα μεγαλύτερα. Και όση περισσότερη διέγερση παίρνει τόσο καλύτερη γίνεται στο σεξ.

ΠΗΓΗ: Pasmina.gr

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.