Αυτές είναι οι 4 πιο εκνευριστικές ατάκες των γυναικών!

Αυτές είναι οι 4 πιο εκνευριστικές ατάκες των γυναικών!

Ο Ωνάσης κάποτε είπε πως αν δεν υπήρχαν γυναίκες όλα τα λεφτά του κόσμου δεν είχαν καμία απολύτως αξία, τονίζοντας την αξία των γυναικών στη ζωή και πορεία των ανδρών. Ωστόσο, η εποχή άλλαξε πάρα με τις γυναίκες να έχουν γίνει πιο δυναμικές και να στέκονται στα πόδια τους σε βαθμό που ξεπερνάει τα όρια πολλές φορές. Κάποιες γυναικείες συνήθειες και στάσεις αποτελούν κόκκινο πανί στους άνδρες, σε συνδυασμό με επικές ατάκες που έχουν ειπωθεί οι άνδρες όχι άδικα σπάζονται, νευριάζουν ή ξεσπούν σε γέλια.

Εδώ σου έχουμε μερικές από τις πιο επικές ατάκες που έχουμε ακούσει όλοι κάποια στιγμή.

1. Το "όχι" που σημαίνει "ναι" και το "ναι" που σημαίνει "όχι".

Είναι η ίδια περίπτωση της γυναικείας ανασφάλειας. Δεν εννοούν πάντα αυτό που λένε, αλλά έχουν την απαίτηση από το σύντροφο τους να καταλαβαίνει κάθε φορά, πότε το εννοούν και πότε όχι. Θέλουν να είσαι κολλημένος συνέχεια μαζί της αλλα αισθάνονται οτι πνίγονται αν είσαι προσκολλημένος. Εάν όμως αισθανθούν οτι τις παραμελείς σου κρατάνε μούτρα. Δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτα. Και εσύ μπερδεύεσαι το ναι είναι όχι ή το αντίστροφο. Μα, ποιος είπε ότι οι άνδρες θέλουν να τα φτιάξουν με μια Πυθία;
Για τους άνδρες το 1+1 κάνει δυο για τις γυναίκες τρια, τέσσερα , έξι ίσως; δεν είναι και πολλή σίγουρες.

2. Είσαι ο πρώτος ή έχω πάει με τρεις.

Το πρόβλημα με πολλές γυναίκες είναι ότι απαντούν σ' αυτήν την υπαρξιακή απορία των συντρόφων τους με περιττά ψέματα, τύπου "δεν έχω πάει μ' άλλους άντρας" ή "έχω πάει με έναν μόνο" .Το ψέμα κανένας δεν το εκτίμησε ισα, ισα που οι άνδρες γουστάρουν τις γυναίκες που σέβονται το παρελθόν τους και όσα τους έχουν συμβεί. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα παρελθόν που τους οδήγησε στο σημερινό παρόν. Είναι λάθος εκ μέρος των γυναικών να μην σέβονται τους ανθρώπους που ηταν μαζί τους, ακόμα και αν πόνεσαν.

3. Νομίζεις ότι πάχυνα;

Ερώτηση παγίδα! Όλες οι γυναίκες που κάνουν τη συγκεκριμένη ερώτηση στο σύντροφο τους περιμένουν μια σχεδόν πανομοιότυπη απάντηση τύπου "είσαι πιο κούκλα από ποτέ", στην οποία θα απαντήσουν μ' ένα υποκριτικά γκρινιάρικο ύφος ότι "τα λες αυτά για να μη με πληγώσεις". Και τότε πέφτεις εσύ στη παγίδα και λες την αλήθεια οτι δηλαδή πήρε κάποια κιλάκια, αυτό ήταν δεν σε ξεπλένει τίποτα. Αρχίζει η γκρίνια και μουρμούρα μέχρι να το πάρεις πίσω.
Κόλπο, μην απάντησεις σε αυτή την ερώτηση και άλλαξε γρήγορα θέμα γιατι θα σου σπάσει τα νεύρα εαν μπεις στην διαδικασία λογομαχίας.

4. Τίποτα

Αυτή είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αυτό σημαίνει κάτι και θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση. Οι διαφωνίες που ξεκινάνε με το «Τίποτα» συνήθως τελειώνουν με το «Καλά»! Προσπάθησε να πας με τα νερά της γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα σου σπάσει τα νευρά και βγει και από πάνω.
Α και μην ξέχασε τον κανόνα νούμερο ένα, η γυναίκα έχει πάντα δίκιο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.