6 πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν βγαίνεις με μια …πληγωμένη!

6 πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν βγαίνεις με μια …πληγωμένη!

Μεγάλο βάσανο των ανδρών να «γουστάρουν» μια γυναίκα που έχει βγει από σχέση και είναι πληγωμένη. Πολλοί θα σκεφτούν ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν, άλλοι πάλι θα το προσπαθήσουν. Η Ελίνα Παπαδοπούλου, φοιτήτρια ψυχολογίας μας παραθέτει στο Activeman, τι πρέπει να κάνουμε αν μας αρέσει κάποια πληγωμένη γυναίκα. 

1. Δεν “φταίς” εσύ, αλλά εκείνοι.
Θα υπάρξουν στιγμές που θα θυμηθεί την προηγούμενη σχέση της, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Και ναι αυτό θα είναι δύσκολο. Αλλά, με το πέρασμα του χρόνου, οι αναμνήσεις θα ξεθωριάζουν.

2. Είναι σε άμυνα
Είναι λογικό, εφόσον κάποιος την έχει πληγώσει άσχημα. Σταδιακά, θα σου ανοιχτούν και αυτό θα αξίζει την υπομονή σου.

3. Δεν έχει όρεξη να μιλήσει για αυτή
Aλλα θέλει να ακούσει για σένα. Δεν θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και την ίδια στιγμή να νιώθει ιδιαίτερα ευάλωτη για να μοιραστεί πολλά πράγματα για την καθημερινή και προσωπική της ζωή.

4. Πολύ δύσκολο να εμπιστευθεί ξανά κάποιον.
Μην περιμένεις να σπάσεις το τοίχο που έχει με μιας. Με μικρά, αλλά σταθερά βήματα, θα ανοιχτεί εκείνοι από μόνοι της.

5. Θα είναι φειδωλές στις εκδηλώσεις τρυφερότητας
Αρχικά, εάν θελήσετε να πιάσεις το χέρι, ίσως απομακρυνθούν τρομαγμένες. Δεν είναι εύκολο, όσο και εάν θέλει να εκφράσει το πώς νιώθει. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο.

6. Εάν σου ανοιχτούν, αυτό σημαίνει ότι πραγματικά της αρέσεις.                                                                                                                                 Εάν τα καταφέρεις σου αξίζουν συγχαρητήρια. Σημαίνει ότι είσαι πραγματικά σημαντικός για εκείνη και πιστεύει ότι αξίζετε.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τη 15λεπτη προπόνηση που σε εκτινάσσει και γυμνάζει 300 μύες! (Video)
Θες μία 15λεπτη προπόνηση που θα σου δώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα; Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις κυκλικά, όπως λέει ο δημιουργός της, Martin Rooney, personal trainer και συγγραφέας