3 λόγοι που προτιμάμε τις γυναίκες άβαφες!

3 λόγοι που προτιμάμε τις γυναίκες άβαφες!

Οι γυναίκες όταν βάφονται αισθάνονται πιο όμορφες, πιο ποθητές, πιο ωραίες. Στόχος τους είναι να γίνουν πιο θετικές , όμορφε και sexy για εμάς… όμως κάνουν λάθος, αφού οι περισσότεροι άντρες θέλουμε τις γυναίκες όπως είναι, φυσικές και δες το γιατί.

Θέλουμε δηλαδή μια γυναίκα που να μην είναι αυτό που λέμε «παστωμένη», είναι άσχημο να ξυπνάς και να βλέπεις μία άλλη που δεν την αναγνωρίζεις. μιλώντας για αυτό το θέμα με φίλους μου άλλα και με γνωστούς μου όλοι καταλήγουμε ότι θέλουμε μια γυναίκα που να μην έχει υπερβολικό μακιγιάζ.

Τρείς είναι οι λόγοι που όλοι ή σχεδόν η πλειοψηφία των αδρών θέλουμε μια γυναίκα μη παστωμένη καλλυντικά.

1. Δεν έχουν ψεύτικη ομορφιά
Όλο αυτό το ρεκτιφιέ στο πρόσωπο δεν αφήνει την προσωπικότητά μιας κοπέλα , γυναίκας να φανεί. Με το έντονο βάψιμο είναι μια άλλη γυναίκα , που πολλές φορές χάνει την ομορφιά που διαθέτει.

2. Διαθέτουν αυτοπεποίθηση
Συνήθως οι γυναίκες που βάφονται δεν έχουν και τόση αυτοπεποίθηση. Θεωρούν ότι αν δεν βάλουν λίγο make up δεν θα είναι ωραίες ή δεν θα τις προσέξουν. Λάθος. Συνήθως είναι πολύ πιο όμορφες χωρίς make-up.

3. Είναι απλές
Άμα η γυναίκα δεν αισθάνεται την ανάγκη να βαφτεί σημαίνει ότι είναι απλή και σε όλα τα υπόλοιπα. Στο ντύσιμο, στα μαλλιά, στην προσωπικότητα.

Το μακιγιάζ «βοηθαεί» μόνο όταν:
1. γίνεται σωστά για το τύπο και τα χρώματα της κοπέλας
2. είναι διακριτικό, ανανεωτικό και τονίζει τα όμορφα στοιχεία της, κρύβοντας τις τυχόν ατέλειες που μπορεί να έχει.
3. Ανεξαρτήτως μόδας , γίνεται ανάλογα με το τι ταιριάζει στη κάθε μια.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ