Να γιατί σου αρέσουν οι γυναίκες που σου την πέφτουν

Να γιατί σου αρέσουν οι γυναίκες που σου την πέφτουν

Το έχει πει και ο Πάολο Κοέλιο, όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις . Δεν βγήκε τυχαία αυτή η φράση, ωστόσο μερικές φορές ή μάλλον πάντα δεν γίνεται να τα έχουμε έτοιμα στο πιάτο μας! Κάποιοι μένουν παθητικοί και άλλοι αναλαμβάνουν δράση. Έτσι, λοιπόν υπάρχουν μερικές γυναίκες και δεν «μασάνε» ! Εκδηλώνουν αυτό που νιώθουν και έρχονται στα ίσια και σε φλερτάρουν.

Όλοι λίγο πολύ θέλουμε να είμαστε κυνηγοί, τι γίνεται όμως όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται; Όχι δεν χάνεται ο είδος μας, όπως πολλοί από εμάς έχουμε σκεφτεί ανά τον καιρό. 

Το να την πέφτει μια γυναίκα σε έναν άντρα, εκτός από απόλυτα φυσιολογικό είναι και ξεκάθαρα δίκαιο. Διότι, είναι άδικο να θέλεις κάποιον και να μην κάνεις την απαιτούμενη κίνηση.

Στη διαδικασία του φλερτ, τα δύο άτομα που παίζουν το παιχνίδι προσπαθούν να κάνουν, ο ένας τον άλλο, να αισθανθεί τόσο όμορφα, ώστε να νιώσει την ερωτική έλξη και να θέλουν να είναι κοντά και δεν είναι θέμα φύλου, είναι θέμα διάκρισης άρα χαρακτήρα. Είναι αυτό που λέμε, να μπορείς να αντιληφθείς το επικοινωνιακό παιχνίδι του φλερτ μεταξύ δυο ανθρώπων.

Γιατί να έχει τόση σημασία ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση; Κι αν έχει όντως τόση σημασία, τότε η απάντηση είναι πολύ απλή. Την πρώτη κίνηση την κάνει αυτός είδε πρώτος, ένιωσε πιθανόν πρώτος, επεξεργάστηκε, οπότε έκανε και το βήμα!
Όποιος θέλει να είναι κυνηγός, απλά είναι!
Έχουμε μάθει πολύ εύκολα να λέμε πως οι ρόλοι έχουν αλλάξει, ότι οι γυναίκες έχουν γίνει κυνηγοί και οι άντρες δεν τολμούν... και όλα τα κλασικά που χαρακτηρίζουν κάθε συζήτηση περί ανέμων και υδάτων για τις σχέσεις σήμερα

Γιατί μας αρέσουν οι γυναίκες που έρχονται στα ίσια και μας την πέφτουν. Δείχνουν ότι δεν έχουν κόπλεξ, δεν μένουν στα κλισέ και δεν φοβούνται μήπως ρίξουν τη μύτη τους. Τα αρσενικά δεν θέλουν να σκέφτονται πως πρέπει να κοπιάσουν σκληρά για να σε κατακτήσουν. Άλλο που αυτό τους αρέσει τελικά.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...