Ποιά από τις 6 «τύπους γυναικών» θα ήθελες να γνωρίζεις σήμερα;

Ποιά από τις 6 «τύπους γυναικών» θα ήθελες να γνωρίζεις σήμερα;

Η βραδινή έξοδος της Παρασκευής και γενικά το σαββατοκύριακο που ακολουθεί αποτελούν μια καλή ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που ίσως καταλήξουν και σε κάποια σχέση. Όμως ποιον από τους έξι τύπους γυναικών θα ήθελες να γνωρίζεις;

Δες και επέλεξε:

1. Η fitness

Μπορεί να πηγαίνεις γυμναστήριο και να προσέχεις γενικώς το σώμα σου, αλλά αν είσαι άνθρωπος που θέλεις να ξεφεύγεις συχνά από τις διατροφές έχε το νου σου για μια fitness γυναίκα. Αν από την άλλη σου αρέσει, ακόμα καλύτερο, αφού θα ταιριάξετε τα ενδιαφέροντα σας.

2. Η κουλτουριάρα

Αν δεν τρέχεις στην κάθε παράσταση νέου σχήματος ή στην κάθε έκθεση φωτογραφίας νέου καλλιτέχνη, τότε καλύτερα να αποφύγεις τέτοια φάση… είναι βαρετή! Αν πάλι είναι για one stand τότε όρμα, είναι οι καλύτερες!

3. Η Θεούσα

Μπορεί να πηγαίνεις κάθε Πάσχα έξω από την εκκλησία, αλλά υπάρχουν κάποιες που πηγαίνουν πιο συχνά από σένα. Αν λοιπόν είσαι διατεθειμένος να παρακολουθείς την Κυριακάτικη λειτουργία τότε μπορείς να συνεχίσεις. Σκέψου ότι οι Θεούσες γυναίκες δεν είναι πλέον εκείνες που ήξεραν οι παλιοί, δηλαδή εκείνες με τα αξύριστα πόδια. Σήμερα είναι διαφορετικά και είναι γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό του. Όμως θα πρέπει να σεβαστείς τα πιστεύω τους, να μην κάνεις πλάκα με τα Θεία και φυσικά να μην βρίσεις. Όσο για το κρεβάτι, εκεί μπορεί να συναντήσεις το πιο προχωρημένο ή ακόμα και το πιο συντηρητικό. Επομένως να είσαι έτοιμος για όλα!

4. Η σεξουλιάρα

Είναι γκόμενα για one stand και μην επιχειρήσεις για κάτι περισσότερο, εκτός αν εκείνη κολλήσει μαζί σου και τότε να δω πως θα την …μαζεύεις!!!

5. Η απογοητευμένη

Οι γυναίκες που βρίσκονται σε φάση απογοήτευσης είτε είναι αμυντικές, είτε ευάλωτες. Μέση οδό δεν έχει. Αν είναι σε αμυντική φάση, τότε δεν θα κάνεις τίποτα. Αν όμως είναι ευάλωτη, πρόσεξε μην την εκμεταλλευτείς γιατί θα σου γυρίζει άσχημα. Παίξε μαζί της όμορφα και ωραία. Κάνε την να νιώσει όμορφα και να είσαι βέβαιος ότι θα κερδίσεις!

6. Η χαμογελαστή

Είναι η πρόσχαρη γυναίκα που οι περισσότεροι θέλουμε! Όμως να θυμάσαι ότι το γέλιο αυτό μπορεί να κρύβει κάτι! Κάποιες φορές αυτές οι γυναίκες ξεσπούν αλλά είναι κάτι παροδικό. Ξεσπούν και επανέρχονται στο χαμόγελο. Είναι η ιδανικότερη περίπτωση να βγεις με μια χαρούμενη γυναίκα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...