Πόσο σε ελκύει να μαγειρεύει καλά η γυναίκα;

Πόσο σε ελκύει να μαγειρεύει καλά η γυναίκα;

Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και όσοι δεν το πιστεύουν αυτό, η άλλη παροιμία έρχεται να τους πείσει: Νηστικό αρκούδι …δεν χορεύει. Είναι βέβαιο ότι θέλεις ένα καλό φαγάκι από τα χέρια της συντρόφου σου, κάτι που ίσως να σου θυμίζει τη μάνα σου. Αλλά πόσο σε ελκύει μια γυναίκα που μαγειρεύει καλά;

Είναι βέβαιο ότι εμείς οι άντρες θέλουμε την σύντροφο μας να τρώει υγιεινά και όχι junk food και όχι να έχει εμμονή με τα κιλά της και να μετράει τις θερμίδες της κάθε μπουκιάς.

Είναι σημαντικό για έναν άντρα να μπορεί να βγάλει για δείπνο την κοπέλα του, χωρίς εκείνη να κυριευτεί από πανικό για το λίπος που περιέχεται σε κάθε πιάτο. Μια γυναίκα που απολαμβάνει το φαγητό, χωρίς να φοβάται για το πως θα φανεί, είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που σίγουρα γοητεύει έναν άντρα, όπως είναι παγκοσμίως γνωστό.

Όμως θέλουμε και να είναι καλή μαγείρισσα αφού ο έρωτας περνάει από το στομάχι και οι άντρες εκτιμούν μια γυναίκα που ξέρει να τους μαγειρέψει ένα καλό δείπνο ή, έστω, έχει τη διάθεση να μάθει να μαγειρεύει για χάρη τους.

Όσο παρωχημένη κι αν ακούγεται αυτή η προσέγγιση, έχει χαραχτεί βαθιά στο DNA των ανδρών, των οποίων ο εγκέφαλος, συνδέει τη μαγειρική δεινότητα με την εικόνα της καλής συζύγου. Και όσο μοντέρνος και να είναι ένας άντρας, σίγουρα θέλει να γεμίσει το στομάχι του με κάτι καλό και φτιαγμένο από τα χεράκια της κοπέλας του.

Όμως για να είναι ολοκληρωμένη ως σύντροφος δεν φτάνει να είναι μόνο καλή στη κουζίνα. Πρέπει να είναι καλή και σε άλλα πράγματα, με βασικότερο το …κρεβάτι!

Αν λοιπόν η σύντροφος σου τα συνδυάζει και τα δύο, τότε είναι βέβαιο ότι όχι μόνο σε ελκύει, αλλά την έχεις «δαγκώσει» άγρια τη …λαμαρίνα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...