Τριμαρισμένο ή ξυρισμένο στήθος θέλουν οι γυναίκες;

Τριμαρισμένο ή ξυρισμένο στήθος θέλουν οι γυναίκες;

Τι αρέσει περισσότερο στις γυναίκες; Το τριμαρισμένο ή τα ξυρισμένο στήθος ή ακόμα το εντελώς φυσικό με τις πολλές τρίχες;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που όπως φαίνεται ακόμα η επιστήμη δεν απάντησε πλήρως και μένει …σκοτεινό μυστικό στα μυαλά των γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε σε τι …«κουστουμάκι» χωράει ο… «μικρούλης» σου!

Σύμφωνα με τις περισσότερες έρευνες οι πλειοψηφία των γυναικών δείχνουν να προτιμούν την καθαριότητα και αυτή μεταφράζεται σε σώμα χωρίς τρίχες.

Αντίθετα με το τι γράφουν κάποια περιοδικά ότι πρέπει να τριμάρεις τις τρίχες στο στήθος για να μην αμφισβητήσουν τον ανδρισμό σου, έρευνα ανέδειξε άλλα πράγματα, με πρώτο ότι ο ανδρισμός δεν έχει να κάνει με τις τρίχες, αλλά με την απόδοση στο κρεβάτι και όχι μόνο.

Και από την άλλη σκέψου ότι το τριμάρισμα στο στήθος τις τσιμπάει… και δεν τις αρέσει!

Έτσι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν καθαρό από τρίχες ανδρικό σώμα. Τους αρέσει όμως η συμμετρία. Αν έχεις δηλαδή λίγες τρίχες στο στήθος και δεν τις τριμάρεις, επειδή δεν χρειάζονται δεν τις ενοχλεί, αλλά το βέβαιο είναι ότι το δάσος δεν το θέλουν οι περισσότερες.

Βέβαια υπάρχει και ποσοστό που τους αρέσει το …δάσος στο στήθος, η έρευνα όμως ανέδειξε ότι ελάχιστες γυναίκες προτιμούν τους τριχωτούς άντρες.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...