Μία γυναίκα σου εξηγεί τι γίνεται όταν τα προσόντα σου …δεν είναι πολλά υποσχόμενα

Μία γυναίκα σου εξηγεί τι γίνεται όταν τα προσόντα σου …δεν είναι πολλά υποσχόμενα

Με τη …ματιά της Έλενας Σφόρου

Γνωριστήκατε, φλερτάρατε, βγήκατε και έφτασε η στιγμή της αλήθειας… το κρεβάτι ! Εδώ έρχεται το αιώνιο ερώτημα, μετράει τελικά το μέγεθος; Η απάντηση είναι ναι! Φυσικά και μετράει. Πολύ περισσότερο όμως μετράει ο τρόπος που θα χειριστείς την ερωτική σου σύντροφο. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν είσαι ιδιαίτερα… προικισμένος μην πτοείσαι! Για όλα υπάρχει λύση!

- Πρώτον και κυριότερο μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου! Ξέρω, το γουστάρεις πολύ το γκομενάκι και δε θες να το απογοητεύσεις, ακόμη περισσότερο δε θες την άλλη μέρα που θα κουτσομπολεύει με φίλες της και να έχει αρνητικές εντυπώσεις. Πίστεψε με, αν την ικανοποιήσεις δεν πρόκειται να αναφερθεί σε καμία περίπτωση στο μικρό… ελάττωμα σου. Απέβαλε το άγχος σου, δείξε ότι έχεις τον έλεγχο και ότι είσαι σίγουρος για την τεχνική σου!

- Προκαταρκτικά. Το παιχνίδι πριν από το σέξ μπορεί να είναι καλύτερο και από το ίδιο το σεξ, αρκεί να έχεις διάθεση να ασχοληθείς και να πειραματιστείς. Πάρε το χρόνο σου και παίξε, δε χρειάζεται βιασύνες. Τα προκαταρκτικά είναι ιεροτελεστία. Άσε που ανεβαίνεις στα μάτια της γιατί όσο περισσότερο ασχολείσαι μαζί της γι αυτήν σημαίνει ότι θέλεις πολύ να την ικανοποιήσεις άρα νοιάζεσαι. Βάλε λοιπόν τη φαντασία σου να δουλέψει και δε θα χάσεις!

- Φρόντισε να δουλεύεις καλά την… γλώσσα σου. Όπως και για τους άντρες έτσι και για τις γυναίκες , το στοματικό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ικανοποίησης. Γι αυτό δεν πρέπει να το παραμελείς και αυτό ισχύει ανεξαρτήτως μεγέθους. Βελτίωσε την τεχνική σου και τα αποτελέσματα θα σε αποζημιώσουν!

- Sex toys! Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις στην αγορά, μια έρευνα θα σε εκπλήξει. Καλό θα είναι να φτιάξεις μια συλλογή με τα βασικά ώστε να είσαι οπλισμένος κατάλληλα για πάν ενδεχόμενο. Προτίμησε να μη τα εμφανίσεις από την 1η φορά γιατί μπορεί να την τρομάξεις και δε το θέλουμε αυτό σε καμία περίπτωση! Κάνε μια προεργασία – συζήτηση να δεις που στέκεται σ αυτό το κομμάτι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Καλή επιτυχία!!!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...