Τι κάνεις αν σου μεθύσει η γυναίκα;

Τι κάνεις αν σου μεθύσει η γυναίκα;

Συμβαίνει καμιά φορά και ο λόγος είναι απλός! Οι καημένες βρίσκονται στο κέφι, αισθάνονται όμορφα που είναι μαζί σου ή με την παρέα και ξεφεύγουν. Επειδή λοιπόν οι γυναίκες δεν το αντέχουν και πολύ το ρημάδι το ποτό, μπορεί να βρεθείς να αντιμετωπίσεις μια δυσάρεστη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 3 βότανα που θα σε …καθαρίσουν από το αλκοόλ

Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις να η συντροφιά σου χάσει τον έλεγχο:

1. Μίλα γλυκά

Το πρώτο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να εκνευριστείς. Είναι το χειρότερο επειδή εκείνη θα αντιδράσει και θα θυμηθείς σχεδόν όλους τους καυγάδες σας. Με δύο λόγια θα γίνει χαμός και θα γίνεται και ρεζίλι. Μίλα γλυκά και χρησιμοποίησε πολλές αγκαλίτσες και πολλά φιλάκια.

2. Πείσε την να φύγετε

Από τη στιγμή που μέθυσε η βραδιά τελείωσε και αν την συνεχίσεις είναι παρακινδυνευμένο. Βρες μια δικαιολογία να φύγετε. Πες ότι ξαφνικά σε έπιασε πονοκέφαλος ή πονάει το στομάχι σου. Ποτέ μη της πεις ότι έγινε χάλια!

3. Πρόσεξε την κατά την έξοδο

Φεύγοντας μπορεί να εξελιχθούν σκηνές απείρου κάλους. Μπορεί να πέσει κάτω και τα λοιπά. Σήκω πρώτος, βοήθησε την να σηκωθεί από την καρέκλα υπό την μορφή αγκαλιάς και φύγετε με αργά βήματα αγκαλιασμένοι!

4. Αν είναι η σύζυγος πάνε κατευθείαν σπίτι

Είναι απλό, αν πρόκειται για τη σύζυγο σου πάνε κατευθείαν σπίτι ώστε να της δώσεις τις πρώτες βοήθειες και να τη βάλεις για ύπνο.

5. Αν είναι φίλη ή απλά δεσμός, πηγαίνετε μια βόλτα

Αν πρόκειται για φίλη ή απλά έναν νέο δεσμό, μη την πας απευθείας σπίτι. Είτε μένει με τους γονείς της, είτε μόνη της είναι πρόβλημα. Πάτε μια βόλτα με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο ή με τη μηχανή. Κάντε μια βόλτα ρομαντική να περάσει η ώρα και η επιρροή του αλκοόλ όσο αυτό είναι δυνατό.

6. Μην προσπαθήσεις να την εκμεταλλευτείς

Ακόμα και να το θέλει, αν σε πιέζει να κάνετε κάτι ερωτικό, μη το κάνεις αν δεν είναι η σύζυγος σου ή ο μόνιμος δεσμός σου. Φέρσου κύριος γιατί η καημένη μπορεί πράγματι να μη θέλει να κάνει έρωτα εκείνη τη στιγμή και η επιθυμία της να απορρέει από το αλκοόλ. Σκέψου ότι οι γυναίκες την πρώτη φορά που θέλουν να κάνουν έρωτα με έναν άντρα, θέλουν να είναι ρομαντικά, όμορφα και να νιώθουν!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...