Μάθε πως σε …παίζει η γυναίκα, χωρίς να το καταλάβεις!

Μάθε πως σε …παίζει η γυναίκα, χωρίς να το καταλάβεις!

Μία γυναίκα μπορεί και μπαίνει αν το θέλει στο μυαλό σου και σε …παίζει. Σου φαίνεται περίεργο; Λες ότι είναι αδύνατο και είσαι τόσο ισχυρός χαρακτήρας που δεν την αφήνεις να σε παίζει;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο σεξ μπορείς να κάνεις σε μια μέρα;

Όπως και να έχει κερδισμένη θα είναι η γυναίκα! Αλλά για να έχεις τις …λιγότερες δυνατές απώλειες θα πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις τη …μεθοδολογία που όλες οι γυναίκες, άλλες λίγο και άλλες πολύ έχουν έμφυτη!

Και όταν αναφέρομαι ότι τα έχω μάθει αργά, μην νομίζεις ότι ξύπνησα ένα πρωί μετά από καιρό παιχνιδιού και τα «κατέβασα» στο μυαλό μου. Μου πήρε καιρό και φυσικά συναναστροφές για να βάλω σε μια τάξη τα «κόλπα» τους, να μάθω να ξεχωρίζω τα κόλπα από την κανονική συμπεριφορά τους κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι στις αρχές του παιχνιδιού μου αδυνατούσα να καταλάβω πότε μια γυναίκα σε «παίζει». Με τον καιρό και πάντα με κύριο σύμμαχο την γλώσσα του σώματος τους, άρχισα να παρατηρώ ότι άλλα μου λεν’ τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου, κοπελιά.

Ας αρχίσουμε από το βασικότερο, το παίζει «καημενούλα». Μπορεί να’ναι πρώτη μούρη στο Καβούρι, αλλά όταν σου μιλά αρχίζει και «νιαουρίζει», το παίζει η καημενούλα που είναι τόσο καλή και αθώα, όσο ένα μωρό παιδί. Θεωρώ το κάνει όταν θέλει να σε τουμπάρει και να την λυπηθείς (αν και δεν είμαι ακόμη τόσο σίγουρος αν το κάνει για αυτόν τον λόγο).

Επίσης έχουν και τα λεγόμενα ναζάκια τους.

1. Η εμφάνιση της

Στα όπλα της επίσης υπάρχει και η εμφάνιση της. Έτσι θα χάσει κιλά (αν έχει παραπανίσια), θα προσπαθήσει να πετύχει το ιδανικό μακιγιάζ και να βάλει και τα προκλητικά της ρούχα (συνήθως να τονίζουν τον κώλο και το στήθος της). Εδώ στα ρούχα της, ειδικά όταν είναι εφαρμοστά, θα την δεις να περνά επίτηδες από μπροστά σου για να δεις τον κώλο της και επίσης θα σκύβει για τυχαία πράγματα.

Τώρα αν της πέσει κανένα χαρτί και σκύψει, μην θεωρήσεις ότι το κάνει επειδή σε γουστάρει και αρχίσεις να την χουφτώνεις λέγοντας της «το ήξερα ότι με θες. Μάθε ότι και εγώ σε θέλω, πάμε να την βρούμε«.

2. Το push pull

Πέραν από αυτά, υπάρχουν τα πιο δυνατά όπλα της. Ένα από αυτά είναι το λεγόμενο σκοτσέζικο ντουζ (δηλαδή μια κρύο και μια ζέστη, εμείς το λέμε Push-Pull).
Αυτό είναι και το δυνατότερο τους όπλο, το οποίο πολλές φορές με εκνεύριζε όταν το έβλεπα, αφού αναρωτιόμουν τι διάολο είχα πει/κάνει και φέρονταν έτσι. Έναν άντρα (ειδικά αν δεν γνωρίζει) αυτήν η μέθοδος μπορεί να τον κάνει να καίγεται και να κάνει τα πάντα αρκεί να βλέπει την ζεστή της πλευρά.

3. Το παίζει αδιάφορη

Επίσης το παίζουν (και καλά) αδιάφορες, ότι δεν καίγονται και τόσο και τα λοιπά. Εδώ πάλι θα πρέπει να’σαι master στην γλώσσα του σώματος των γυναικών, αφού όντως μπορεί και να’ναι αδιάφορη για εσένα.

Το αντίθετο με το «αδιάφορες» έρχεται το «ευχάριστες». Το παίζουν (και καλά πάλι) θετικές απέναντι σου, γελάνε με τα αστεία σου και δημιουργούν ένα τέτοιο θετικό κλίμα, που σε κάνει να πετάς από την χαρά σου και να θέλεις να την ξαναδείς. Εδώ μετά (ειδικά αν το παιχνίδι το γνωρίζουν καλά) μπορεί να σου το παίξουν αδιάφορες. Φαντάσου τώρα να είναι ας πούμε μια τύπισσα που μπορεί να βλέπεις πχ στην σχολή σου ή στην δουλειά σου και εκεί που περιμένεις να είναι πάλι μες στην καλή χαρά (και ίσως να το θέλεις αυτό ώστε να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να ζητήσεις το τηλέφωνο της ή να βγείτε για ποτό), να σου το παίξει κρύα και αδιάφορη.

4. Υποδαυλίαζει τη ζήλια

Ένα ακόμη κολπάκι τους είναι το να σε κάνουν να ζηλέψεις. Δηλαδή μπορεί μέχρι πριν να φλερτάρατε μαζί και μετά από λίγο να την βλέπεις να χαζογελά και να αγγίζει κάποιον άλλον άντρα εκεί κοντά.

Εκεί σου έρχεται να κάνεις έγκλημα. Εγώ προσωπικά το δέχομαι μέχρι ενός σημείου αυτό το συγκεκριμένο και αν το παρακάνει της βάζω Χ, παίρνω το κουβαδάκι μου και πάω σε άλλη παραλία.

Εδώ να πω ότι μπορεί και να το κάνει για να δείξει ότι είναι καλή με τους φίλους σου, ώστε να την θέλεις ακόμη περισσότερο (αν είσαι ακόμη σε φάση που δεν της έχεις δείξει και πολύ έρωτα).

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...