Μάθε τι πραγματικά καθορίζει την τέλεια γυναίκα… μήπως και την ανακαλύψεις!

Μάθε τι πραγματικά καθορίζει την τέλεια γυναίκα… μήπως και την ανακαλύψεις!

Μεταξύ μας τώρα, δεν πιστεύουμε στην τελειότητα. Το αντίθετο μπορούμε να πούμε: πιστεύουμε στην ομορφιά της ατέλειας. Στην διαφορετικότητα που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους. Όμως σίγουρα όλοι οι άνδρες έχουμε σκεφτεί πως θα έμοιαζε η τέλεια γυναίκα, αν υπήρξε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι φαντασιώσεις που οδηγούν στο δέσιμο…

Τι καθορίζει λοιπόν την τέλεια γυναίκα;

1. Να είναι cool

Να μην γκρινιάζει αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος γκρίνιας. Όπου σοβαρός λόγος γκρίνιας σημαίνει: Ξενοκοίταγμα, καπάκι λεκάνης λερωμένο (δηλαδή ίου), πληρωμή λογαριασμού από εκείνη και παραμέλημα. Το τελευταίο ισοδυναμεί με εγκατάλειψη.

2. Να σου προσφέρει ασφάλεια

Όχι ασφάλεια του στυλ «άστον μωράκι, θα του σπάσω εγώ τα σαγόνια». Ασφάλεια στα δύσκολα. Να χάνεις την δουλειά σου και να είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι για να συνεχίσεις. Να πηγαίνεις στο νοσοκομείο με το παραμικρό και να μην κουνιέται από εκεί. Και το αντίστροφο. Να θες να είσαι εκεί κοντά της, ακόμη και αν έρθει η γη τούμπα.

3. Να καταλαβαίνει τον …αντρικό χρόνο

Ακόμα, η τέλεια γυναίκα πρέπει απλά να καταλαβαίνει πως σαν άντρας, θες και εσύ να περάσεις αντρικό χρόνο: Μπάλα, πίτσα, μπύρα. Πολύ απλό, εύκολο και αναγκαίο για εμάς τους άντρες. Ναι, γιατί η τεστοστερόνη καλλιεργείται μέσα από το πεπερόνι και το ChampionsLeague!

4. Το χαμόγελο

Το χαμόγελο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τι έγινε. Και τρία να έφαγε ο Θρύλος από τον Παναθηναϊκό (μακριά από μας), όταν χαμογελάσει να πεις «Έλα μωρέ, πάλι δικό μας το πρωτάθλημα». Να σου χαμογελάει και να παίρνεις κάτι που δεν ξέρεις πώς το λένε.

5. Το πρώτο ραντεβού

Πότε όμως καταλαβαίνεις την τέλεια γυναίκα; Στο πρώτο ραντεβού. Στο πρώτο «γεια». Στο πρώτο χαμόγελο. Και συνήθως ένας άντρας το καταλαβαίνει πολύ νωρίς, αλλά έχει πρόβλημα να το παραδεχθεί. Και όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές, όταν το καταλάβει είναι πολύ αργά γιατί το πουλάκι πάντα πετάει. Και έτσι καταλήγουμε εμείς τα αγόρια με την λάθος γυναίκα και τα μπουζούκια να είναι γεμάτα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...