Να γιατί οι γυναίκες …ξεσηκώνονται όταν βλέπουν τον άντρα να πλένει πιάτα;

Να γιατί οι γυναίκες …ξεσηκώνονται όταν βλέπουν τον άντρα να πλένει πιάτα;

Το να πλένει πιάτα ένας άντρας είναι μια εικόνα ιδιαίτερα ξεσηκωτική για τις γυναίκες. Έτσι το Activeman.grαποφάσισε να δώσει λύση στο μυστήριο και βρήκε μια έρευνα που λέει ότι οι γυναίκες ερεθίζονται γενικά με τους άντρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 super tips για να τη ρίξεις από το …κινητό!

Όμως αυτό τελικά είναι κάτι γενικό. Στις γυναίκες γενικά τις αρέσει να τις βοηθάς στο σπίτι, αλλά το πλύσιμο των πιάτων είναι μια άλλη φάση γι΄ αυτές, όπως τουλάχιστον μας αποκάλυψαν.

Δες λοιπόν ποια είναι τα ερεθίσματα που ξεσηκώνουν τη γυναίκα:

1. Η αμφίεση και η πίσω όψη

Συνήθως όταν πλένεις πιάτα είσαι είτε ημίγυμνος, είτε με ένα μπλουζάκι. Η εικόνα σου, ειδικά η πίσω πλευρά, από τα πόδια μέχρι τη πλάτη σου, είναι αυτή που ερεθίζει τις κυρίες.

2. Το νερό

Το νερό ανέκαθεν ήταν πολύ σεξουαλικό, μαζί με τη σαπουνάδα γίνεται ακόμα περισσότερο, ειδικά αν κατά λάθος πιτσιλιστής και μείνει λίγο σαπουνάδα στο στήθος σου για παράδειγμα… εκείνη βέβαια θα φροντίζει να τη …σκουπίσει.

3. Η εικόνα της …επιβολής

Κάποιες που είναι λίγο πιο …βιτσιόζες το βλέπουν αλλιώς το θέμα και η στάση σου μπροστά στο νεροχύτη και μάλιστα αν είσαι ημίγυμνος είναι που τις τρελλαίνει.

Αν πάλι είσαι ημίγυμνος και φοράς ποδιά, τότε είναι κάτι που τις ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο

Δες όμως ποια είναι τα πιο«παράξενα» που αρέσουν στις γυναίκες:

-Οι άνδρες που βοηθούν στα ψώνια
Ο «κουβαλητής του σπιτιού» είναι ένα αναλλοίωτο πρότυπο που κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται ασφαλής, ενώ εμπνέει το θαυμασμό.
-Οι άνδρες που φτιάχνουν καφέ το πρωί
Είναι μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία που κάνει τη μέρα μιας γυναίκας να ξεκινά με χαμόγελο.
-Οι άνδρες που προσφέρουν γλυκά
Μια σοκολάτα μπορεί να φαίνεται μικρό δώρο, όμως δείχνει ότι ο άνδρας εκτιμά τη σύντροφό του και δεν τον νοιάζει να… φροντίζει για τις καμπύλες της!
-Οι άνδρες που αναγνωρίζουν τα λάθη τους
Η επιμονή σε έναν καυγά μόνο χειρότερη μπορεί να κάνει την κατάσταση. Όταν ο άνδρας κάνει λάθος και το παραδέχεται, το ζευγάρι φτάνει πιο γρήγορα στη «συμφιλίωση».

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...