Αυτά είναι τα 6 συνηθισμένα «ψεματάκια» που σου λέει!

Αυτά είναι τα 6 συνηθισμένα «ψεματάκια» που σου λέει!

Γυναίκες και …ψεματάκια είναι δύο έννοιες συνυφασμένες μεταξύ τους και εσύ όπως είναι φυσικό συνήθως τα …χάφτεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως το σώμα μαρτυράει τις επιδόσεις σου στο σεξ!

Ξύπνα λοιπόν και προσπάθησε να αποκωδικοποιήσεις τα λεγόμενα της και να καταλάβεις πότε σου λέει …ψεματάκια.

Δες τα πιο συνηθισμένα:

1. Το είχαν σε έκπτωση

Όλες μας καταλαβαίνουμε πως νιώθει μια γυναίκα όταν συναντήσει στη βιτρίνα ενός μαγαζιού ένα ρούχο ή υποδήματα που της «μιλάνε» και θέλει επειγόντως να γίνουν δικά της. Ο άντρας όμως δεν καταλαβαίνει αυτου του είδους την επιπολαιότητα στις αγορές, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να μπαίνουν σε μια διαδικασία να αλλάζουν λίγο το story του πως τα απέκτησαν! Είτε αναφέρουν ότι είχε έκπτωση, είτε λίγο χαμηλότερη τιμή απο αυτήν που το αγόρασε, μια γυναίκα είναι πολύ πιθανό να υποπέσει σε αυτό το μικρό παράπτωμα.

2. Οι «μικρές» ερωτικές εμπειρίες

Πως να το κάνουμε, υπάρχουν γυναίκες με αρκετές εμπειρίες και άλλες με καθόλου. Άν λοιπόν βρεθείς με μία έμπειρη κοπέλα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην ερώτηση που θα θέσεις για τον αριθμό των εpαστών της, να αποκρύψει κάποιους έτσι ώστε να μην θορυβηθείς ή τρομάξεις με το νούμερο. Αναμφίβολα, ένα μεγάλο νούμερο θα σε βάλει σε μια διαδικασία σύγκρισης και απόδοσης, οπότε για να αποφύγει κάτι τέτοιο η κοπέλα, ωραιοποιεί την κατάσταση.

3. Θα σε φτιάξει ακόμα και τον …μικρούλη σου!

Οι γυναίκες έχουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους που δεν μπορείς έυκολα να κατανοήσεις. Σχεδόν όλες όταν τις ρωτήσεις για την εντύπωση που της έδωσαν τα προσόντα σου, θα δώσουν απαντήσεις που θα σε εμψυχώσουν και θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πάντοτε ψεύδονται, απλά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να πουν και ένα μικρό ψεματάκι για να αισθανθείς όμορφα. Δες ακόμη Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

4. Ποτέ δεν θέλουν …τίποτα

Έχει ειπωθεί απο όλες μας, αλλά ελάχιστες το εννοούν πραγματικά. Τα δώρα μας συναρπάζουν και μας υπενθυμίζουν το ενδιαφέρον σου. Μπορεί να μην χρειαζόμαστε τίποτα, αλλά ένα όμορφο δώρο απο ρούχο, τσάντα λουλούδι ή αξεσουάρ, θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα! Δες εδώ 20 Ιδέες για δώρα για να πάρεις στην κοπέλα σου!

5. Δεν βιάζονται να γίνουν μάνες…

Όταν ακουστεί αυτή η φράση σε μία μεγάλη σχέση, συνήθως κρύβει άλλου είδους μήνυμα απο πίσω του τύπου «Εντάξει, δεν με πήραν και τα χρόνια, αλλά θα ήθελα να γίνω μικρή σε ηλικία, μητέρα. Εσύ τι λες;». Οπότε, καλό θα ήταν να μην είσαι απόλυτος σε τίποτα.

6. Πότε δεν τις πειράζει που βγαίνεις με την παρέα

kopela ftiaxnei ta mallia thsΌντως δεν την πειράζει αν το κάνεις που και που, αλλά αν έχεις καθιερώσει μια βραδιά για εσένα και τους φίλους σου κάθε εβδομάδα, αυτό δεν θα ήταν το ιδανικό σενάριο για εκείνη. Όπως επίσης και τα συχνά νυχοπερπατήματα με την παρέα σου, απόφυγέ τα αν την βλέπεις σοβαρά, γιατί μπορεί να χαλάσει η χημεία στη σχέση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...