11 τρόποι για να αποφύγεις τη …χυλόπιτα!

11 τρόποι για να αποφύγεις τη …χυλόπιτα!

Την βλέπεις, αισθάνεσαι δυνατός και ωραίος και της την πέφτεις… αλλά μετά από λίγο αισθάνεσαι τόσο άσχημα, που θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί… έφαγες αυτό που λέμε «χυλόπιτα»!
Το φλερτ απαιτεί τέχνη κυρίως και μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες δεν βλέπουν μόνο τα σωματικά προσόντα. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θέλουν άντρες «γλάστρες» που μόλις ανοίξουν το στόμα τους ξέρουν να ψελλίζουν μερικές δεκάδες λέξεις. Επομένως δεν έχει καμία σημασία να αποστηθίσεις τις λεγόμενες πιασάρικες ατάκες και φράσεις.
Έτσι δεν θα πετύχεις παρά μόνο την απόρριψη. Αντίθετα, πρέπει αυτά που λες μαζί με τη γλώσσα του σώματος να συνδυάζονται με ένα ειλικρινές ενδιαφέρον στο πρόσωπο που απευθύνεσαι.
Δες μερικά σημεία που μπορεί να βοηθήσουν:

1. Μη την πέφτεις απευθείας! Δηλαδή μην ανοίγεις αμέσως συζήτηση περί σεξ. Κι αυτό γιατί είτε θα την τρομάξεις με την τόσο μεγάλη απελευθέρωση, είτε γιατί θα της δώσεις να καταλάβει ότι δηλαδή το μόνο που θέλεις είναι το σεξ ή ένα one night stand και αυτό είναι λάθος, διότι είναι απλό. Αν η γυναίκα θέλει one night stand θα στο δείξει από την πρώτη στιγμή και δεν θα σε αφήσει να περιμένεις!

2. Επιστράτευσε το χαμόγελου. Μια ματιά στα πεταχτά... κι ένα χαμόγελο είναι δύο από τα μεγαλύτερα όπλα σου για να την σαγηνεύσεις αρχικά και να την πείσεις να έρθει να σου μιλήσει.

3. Πάρε πρωτοβουλία να σπάσεις τον πάγο με ένα αστείο. Αν έρθει η κουβέντα τυχαία. Μια λύση θα ήταν και ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή της. ΟΙ γυναίκες χαίρονται με τα κομψά και ευγενικά κοπλιμέντα.

4. Η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντική σε αυτό το σημείο και μπορεί να κάνει φανερό το ενδιαφέρον που τρέφεις για εκείνην. Τα τυχαία αγγίγματα θεωρούνται τα καλύτερα για να υπονοήσεις αυτό το έξτρα ερωτικό ενδιαφέρον χωρίς να το παρακάνεις.

5. Πάνω απ' όλα ειλικρίνεια. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, πολλές γυναίκες παγιδεύονται σε μια κατάσταση ψεμάτων με σκοπό να δείξουν καλύτερες στον άντρα που τους αρέσει. Μην κάνεις και εσύ το ίδιο λάθος. Δεν χρειάζεται να παρουσιάσεις κάποιον άλλον εαυτό για να σε θελήσει. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου πάνω απ΄όλα και σε όποιον αρέσεις.

6. Μην μιλάτε μόνο περί ανέμων… το φλερτ μπορεί να είναι μόνο η αρχή μιας συνομιλίας. Καταλαβαίνεις πώς δεν μπορεί να συνεχίσετε να μιλάτε αόριστα για πολλή ώρα. Μίλα αληθινά για ό,τι σε ενδιαφέρει και καλό θα είναι να αποφύγεις το ποδόσφαιρο!

7. Δείξε σταθερός χαρακτήρας. Κάθε γυναίκα που θα μυριστεί ότι είσαι απελπισμένος και αμήχανος σε κατατάσσει μονομιάς στους αποτυχημένους. Κι αυτό σε βάζει με το ένα πόδι στον ερωτικό λάκκο! Ποτέ δεν θα νιώσει έλξη για σένα, πόσο μάλλον να σε κυνηγήσει. Αν όμως εμφανιστείς δυναμικός και πολυάσχολος (έχεις τόσα να κάνεις στη ζωή σου που το τελευταίο που θα 'θελες είναι να ξοδέψεις πολύτιμη ζωτική ενέργεια για να τη ρίξεις), είσαι αυτομάτως πρόκληση για κείνη. Άσ' τη να κάνει αυτή όλη τη δουλειά για να πέσεις τελικά στο κρεβάτι μαζί της...

8. Δώσε προσοχή! Οι γυναίκες γουστάρουν τους άντρες που στρέφουν την προσοχή τους σ' αυτές. Ωστόσο είναι κάτι άλλο που τις τρελαίνει (με την καλή έννοια): η προσμονή του να τραβήξουν την προσοχή σου! Κόψε λοιπόν τα κομπλιμέντα και κάν' τη να προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου. Και μόλις τη δεις να προσπαθεί, ρίξ' της κι ένα τυράκι τύπου «σε σκεφτόμουν προηγουμένως». Θα τρελαθεί να μάθει το γιατί...

9. Ανακάλυψε το χιούμορ. Είναι μια απαραίτητη δεξιότητα που πρέπει να αναπτύξεις για να τις κάνεις να σέρνονται ξοπίσω σου. Το χιούμορ είναι το γρηγορότερο μονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία με τις γυναίκες: αν την κάνεις να περάσει καλά και να γελάσει, είναι σίγουρο ότι θα θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου. Κάν' τη λοιπόν να γελάσει, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο: βιολογικώς μιλώντας, η γυναίκα που γελά με το χιούμορ σου έλκεται ταυτόχρονα από σένα, εξαιτίας των θετικών συναισθημάτων που της προκαλείς, συναισθήματα που δεν μπορεί απλά να αγνοήσει!

10. Μην είσαι ανοιχτό βιβλίο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να την αφήσεις να κάνει όλη τη δουλειά! Βασικά, όταν την πρωτογνωρίζεις, μη συστήνεσαι. Άσ' τη να αναρωτηθεί για το όνομά σου και σε κάθε περίπτωση χρησιμοποίησε τη δύναμη του «μπορεί»: «κοίτα, πρέπει να ξαναγυρίσω στην παρέα μου, μπορεί όμως τα πούμε μετά». Βασική ιδέα εδώ; Το σασπένς και το μυστήριο, οι πλέον τέλειοι τρόποι για να δημιουργήσεις ενδιαφέρον και έλξη. Όλες θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον μυστηριώδη τύπο που έτυχε να συναντήσουν και δεν έδειξε και κάνα τρελό ενδιαφέρον για πάρτη τους. Γιατί να μη γίνεις αυτός ο cool τύπος;

11. Σταμάτα να είσαι «πέφτουλας». Αν την πέφτεις σε ό,τι κινείται και αναπνέει -με προκατασκευασμένες ατάκες και αμήχανο τρόπο-, το να τις κάνεις να σε κυνηγήσουν θα παραμείνει όνειρο άπιαστο. Γι' αυτό και το λέμε «πέσιμο»: γιατί τις περισσότερες φορές καταλήγεις να τρως τα μούτρα σου! Σταμάτα λοιπόν να είσαι πέφτουλας και υιοθέτησε μυστήριο και ένταση στην παρουσία σου. Δεν είσαι σαν όλα τα άλλα ξαναμμένα ανθρωπάκια εκεί μέσα, εσύ κυριαρχείς στον χώρο και δεν πολυνοιάζεσαι για την ξανθιά απέναντι, μέχρι τουλάχιστον να νοιαστεί αυτή.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.