Αυτές είναι οι 5 συνήθειες που έχει και μπορεί να την ξενερώσουν

Αυτές είναι οι 5 συνήθειες που έχει και μπορεί να την ξενερώσουν

Έχεις φτάσει στο σημείο να την φέρεις στο κρεβάτι σου, που σημαίνει ότι μέχρι στιγμής τα έχεις πάει πολύ καλά. Υπάρχουν όμως κάποια μικρά λαθάκια τα οποία μπορεί να την ξενερώσουν. Δώσε προσοχή :

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο περισσότερο σεξ θέλουν οι γυναίκες από όσο τις δίνουμε; (Video)

1. Στην προσωπική σου υγιεινή.

Η μυρωδιά του σώματός σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, φρόντισε να είσαι μπανιαρισμένος και μη το παρακάνεις με το άρωμα σου. Το ίδιο ισχύει και για την αναπνοή σου! Μια γυναίκα μπορεί να σου συγχωρήσει τη μυρωδιά κρεμμυδιού από το πιτόγυρο που τσάκισες προηγουμένως ή το αλκοόλ αλλά δε θα σου συγχωρήσει ποτέ την απλυσιά! Για καλό και για κακό πάρε καμιά μαστίχα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

2. Στις τρίχες!!!

Τουλάχιστον στο επίμαχο σημείο… Σε καμία περίπτωση δε θέλει να αντικρύσει τη ζούγκλα του Αμαζονίου! Είναι ιδιαίτερα αποκρουστικό και δεν την προδιαθέτει για στοματικές… αναζητήσεις. Αν δε το χεις με το ξυράφι προτίμησε το trimming…να μην έχουμε και κανένα ατύχημα.

3. Στις ερωτήσεις!

«Σ αρέσει;» «Τελείωσες;», είναι κάποιες από τις συνηθισμένες περιττές ατάκες κατά τη διάρκεια του σεξ που όχι μόνο είναι βλακώδεις ( γιατί φίλε μου το αν της αρέσει ή όχι πρέπει να είσαι σε θέση να το καταλάβεις), αλλά δηλώνουν και ανασφάλεια, γι αυτό καλό θα είναι να τις αποφύγεις.

4. Σ αυτήν την τελείως εκνευριστική κίνηση…

ναι ξέρεις που της πιέζεις το κεφάλι προς τα κάτω και τραβιέται και εσύ συνεχίζεις. Μεγάλο ξενέρωμα! Το χει πιάσει το νόημα, ξέρει τι θέλεις. Αν θέλει να το κάνει θα το κάνει. Το ίδιο ισχύει και για την πίσω πόρτα.

5. Το πολύ σάλιο!

Μη ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος. Δεν είσαι γυμνοσάλιαγκας. Δεν χρειάζεται να την κάνεις μπάνιο με τα σάλια σου για να αποδείξεις την σεξουαλικότητα σου. Παν μέτρον άριστον.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...