Ποιος τύπος γυναίκας ταιριάζει στον active άνδρα;

Ποιος τύπος γυναίκας ταιριάζει στον active άνδρα;

Ποιος είναι άραγε το τύπος της γυναίκας που ψάχνει ένας activeman; Τη θέλει γυμνασμένη, αγύμναστη, απλώς fitness ή απλώς γατούλα; Στα ερωτήματα αυτά απάντησαν οι ερωτώμενοι για την έρευνα του Activeman.gr που σκιαγράφησαν τον τύπο της γυναίκας που τους θαμπώνει και αναζητούν!
«Σώμα, πρόσωπο. Τι προσέχω; Το σώμα» είπε ο Γιάννης και εξηγεί « Ξεκάθαρα. Ναι, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά σε μία γυναίκα. Ναι, δε θα κρυφτώ. Τα μάτια μου πέφτουν στον ...ποπό και το ντεκολτέ. Στην τελική, τίνος δεν πηγαίνουν κατευθείαν εκεί; Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι μ’ αρέσουν οι χειρουργημένες τύπισσες που έχουν καταντήσει αηδία με αυτά που κάνουν στο σώμα τους. Έλεος, το φυσικό είναι κι όμορφο. Κι αν δεν είναι, υπάρχουν πολλά σημεία να το καλύψουν, πιστέψτε με».
Ο Βαγγέλης φρόντισε να τονίσει την θηλυκότητα, που θεωρεί το μεγαλύτερο προσόν της γυναίκας: «Η ντελικάτη κίνηση που εκπέμπει θηλυκότητα κι αυτήν την αύρα που μπορεί να σε χαλαρώσει ανά πάσα στιγμή. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ώμοι σας. Κανείς δε θέλει να έχει δίπλα του, μία καμπουριασμένη γυναίκα που δε βγάζει προς τα έξω σιγουριά και δυναμικότητα ικανή να σου τραβήξει την προσοχή».
Οι περισσότερες απαντήσεις έκαναν λόγο για τα πόδια: «Μπορεί να είναι ένα σημείο του γυναικείου σώματος στο οποίο δε δίνουμε σημασία με την πρώτη ματιά αλλά αποτελεί βαρόμετρο για την άποψη που θα σχηματίσουμε μετά από μία «καλύτερη» γνωριμία. Πρώτος κανόνας, δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα γυμνασμένα και γραμμωμένα. Μπλιαξ. Δεύτερος, τα σημάδια από τσιμπήματα κουνουπιών, το ξύρισμα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, είναι υπαίτια για πολλούς άντρες που εξαφανίστηκαν μετά την πρώτη βραδιά. Και τρίτος, υπάρχει το πέλμα, ο αστράγαλος και η γάμπα. Είναι τρία διαφορετικά μέρη του ποδιού τα οποία πρέπει να ξεχωρίζουν. Αν είναι ενιαία, τότε λυπάμαι που το λέω, υπάρχει πρόβλημα»!

Ποιό προφίλ ψάχνει ο activeman τύπος;

Βασικά θέλουν η γυναίκα εκτός από την εξωτερική ομορφιά να έχει και αυτοπεποίθηση.

Θέλουν δυναμικές γυναίκες και σίγουρες για τον εαυτό τους γιατί τους ασκούν ιδιαίτερη γοητεία και φυσικά τους συναρπάζουν.

Ψάχνουν γυναίκες με ευφυΐα και όχι να συμπεριφέρεται σαν γατούλα, ενώ έχει πατήσει προ πολλού τα 30!

Με τίποτα δεν θέλουν τις κακομαθημένες και ειδικά τις γυναίκες που φέρονται στον υπόλοιπο κόσμο σαν να είναι υπήκοοι.

Θέλουν μια γυναίκα που να είναι αυθόρμητη και ανεξάρτητη.

Όσο για το σώμα, οι περισσότεροι απάντησαν ότι δεν θέλουν δίπλα τους τον θηλυκό Σταλόνε. Τους αρκεί ένα καλλίγραμμο γυναικείο σώμα ασχέτως αν είναι γυμνασμένο!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα