Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που …πιάνουν τα χέρια τους!

Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που …πιάνουν τα χέρια τους!

Ίσως να έχετε ακούσει σχόλια γυναικών περί …ακαμάτη άντρα και αυτό είναι μια παλιά ιστορία που συζητιέται στις γυναικοπαρέες. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες όχι μόνο αισθάνονται καλύτερα με τον άντρα που «πιάνουν» τα χέρια του στα μαστορέματα , αλλά εξιτάρονται και στην θέα της …διαδικασίας επισκευής!
Μάλιστα αν είστε ελεύθερος και θέλετε να «ρίξετε» την υποψήφια καλή σας, καλό θα είναι να προσφερθείτε να επισκευάσετε μια ενδεχόμενη βλάβη στο σπίτι της, όταν σαν ενημερώσει για το συμβάν!

Μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «The American Sociological Review» με τίτλο Ισότητα, Οικιακές Εργασίες και Σεξουαλική Συχνότητα στο Γάμο» απέδειξε ότι τα ζευγάρια στα οποία ο άντρας έκανε αμιγώς «αντρικές δουλειές» ανέφεραν κατά 17,5% υψηλότερη σεξουαλική συχνότητα σε σύγκριση με εκείνα στα οποία ο άντρας δεν κουνούσε το δακτυλάκι του για να βοηθήσει τη γυναίκα του.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, σε άλλη μελέτη διαπίστωσαν ότι ζευγάρια έχουν αυτά τα παραδείγματα για να ακολουθήσουν, με αποτέλεσμα να καλλιεργούν την υψηλότερη ποιότητα των σχέσεων.

Σε άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στη Huffington Post, τονίζεται ότι «η προθυμία όπως, του αρσενικού», μετράει για τις γυναίκες. Τα …μαστορέματα προκαλούν την οικειότητα των ζευγαριών και δείχνουν ότι η ίση κατανομή της εργασίας στο σπίτι δεν οδηγεί σε μειωμένη σεξουαλική συχνότητα και ικανοποίηση. Στην πραγματικότητα, τα ισότιμα ζευγάρια έχουν παρόμοια και μερικές φορές καλύτερη σεξουαλική ζωή από τους αντίστοιχους «συμβατικούς» συντρόφους.

Σε άλλες μελέτες έχει διαπιστωθεί ότι για τις ελεύθερες γυναίκες είναι απόλυτα σεξουαλικό το γεγονός της συνδρομής ενός άντρα φίλου, στην επισκευή βλάβης στο σπίτι τους, κάτι που ξεσηκώνει το λίμπιντο τους. Όσο για τις παντρεμένες γυναίκες εκείνες αισθάνονται περισσότερη σιγουριά με έναν άντρα που «πιάνουν τα χέρια» του.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε πως η μαμά σου μπορεί να χαλάσει τη σχέση σου!
Οι άντρες έχουνε μια αδυναμία στη μάνα τους και δεν είναι κακό. Κάποιοι όμως δεν ξεκολλάνε από τη …φούστα της μάνας, ακόμα και όταν έχουν πατήσει τα «άντα».