Το πρώτο δείπνο και πως θα την κερδίσεις

Το πρώτο δείπνο και πως θα την κερδίσεις

Πρώτο ραντεβού ή πρώτο δείπνο και έχετε αγωνία. Θέλετε να την κερδίσετε με κάθε τρόπο και έτσι κάνετε διάφορα σχέδια με το μυαλό σας. Ψυχραιμία. Όλα λύνονται αρκεί να γίνουν ψύχραιμα και με πρόγραμμα.
Αρχικά φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου, όπως σε γνώρισε. Βέβαια μην πας με φόρμες στο πρώτο ραντεβού, αλλά ούτε να βάλεις σμόκιγκ! Ντύσου όπως ντύνεσαι, απλά να είναι προσεγμένα τα ρούχα σου. Αν ντύνεσαι κάζουαλ, φόρεσε την καλύτερη σου μπλούζα και το καλύτερο σου τζίν παντελόνι! Αυτό φτάνει για να μην νομίζει η γυναίκα ότι έχεις να φας σε καλό εστιατόριο από τότε που σε πήγαιναν οι γονείς σου!
Στο μυαλό σου έχε έτοιμες δύο ή τρεις επιλογές εστιατορίων, αλλά άσε εκείνη να αποφασίσει. Αν πάλι σε αφήσει να αποφασίσεις εσύ, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Ρώτησε την αν θέλει κρέας, ψάρι ή ιταλικό. Πρέπει να έχεις έτοιμες τις απαντήσεις και όχι να ψάχνεσαι.
Βέβαια θα πρέπει να είσαι έτοιμος ακόμα και για την επιλογή του κρασιού, αλλά μην ξεχνάς ότι πάντα πρέπει να την ρωτάς.

Προσοχή στη διάρκεια του δείπνου, τα μάτια σου πάνω της και όχι στη σερβιτόρα ακόμα και αν μοιάζει με την Αντζελίνα Ζολί! Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η συνοδός σου είναι να νιώσει ότι σε χάνει μέσα στο εστιατόριο στο πρώτο ραντεβού.

Φάε με μέτρο. Αν δεν έχεις όρεξη και δοκιμάσεις δυο μπουκιές είναι ακόμα χειρότερο. Απ’ την άλλη, αν πεινάς πολύ, φρόντισε να μη φας του σκασμού, ακόμα κι αν πέσεις στο πιο νόστιμο φαγητό της ζωής σου. Όχι μόνο επειδή θα σε πάρει από κακό μάτι, αλλά κι επειδή δεν ξέρεις ποτέ τι θα φέρει η συνέχεια της βραδιάς! Και πρόσεχε, δεν τρως μόνος σπίτι σου, χρησιμοποίησε μαχαιροπήρουνα!

Πριν πάτε στο εστιατόριο θα πρέπει να προσέξεις τα εξής βασικά:

- Καθαριότητα
Σίγουρα θα προσέξει ότι δεν έκανες μπάνιο και απλώς άδειασες το αποσμητικό και το μπουκάλι με την κολόνια. Κάνε μπάνιο, φόρεσε καθαρά και σιδερωμένα ρούχα και μη το παρακάνεις με τα αρώματα. Σίγουρα θα το εκτιμήσει και θα σου δώσει έξτρα πόντους.

- Καθάρισε το αυτοκίνητό
Το χειρότερο για μια γυναίκα θα είναι να λερωθεί το φόρεμά της από τη σκόνη και τη λάσπη, να είσαι σίγουρος ότι θα προτιμήσει να επιστρέψει με ταξί!

- Να είσαι συνεπής.
Αυτό σημαίνει ότι αν της είπες ότι θα περάσεις να την πάρεις στις 8, τότε στις 8 ακριβώς να χτυπάς το κουδούνι της. Ή αν έχεις δώσει κάπου ραντεβού, τότε να είσαι εκεί το πολύ 5 λεπτά νωρίτερα. Αλλά ποτέ αργότερα. Μόνο μια φορά δίνεις πρώτη εντύπωση. Δεν θες να είναι αρνητική!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως μπορεί η νηστεία της Σαρακοστής μπορεί να σε παχύνει και όχι μόνο!
Αν πιστεύεις στη νηστεία είναι καλό να νηστέψεις αφού εκτός από ψυχική ηρεμία θα σου δώσει και την απαραίτητη αποτοξίνωση που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Όμως νηστεία δεν σημαίνει ούτε να παχύνεις