Ντύσου χαλαρά στο πρώτο ραντεβού στο σπίτι σου!

Ντύσου χαλαρά στο πρώτο ραντεβού στο σπίτι σου!

Περιμένεις το πρώτο σου ραντεβού στο εργένικο σπίτι σου. Σου είπε ότι θα έρθει κατά τις οκτώμισι με εννέα και εσύ …κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα! Έχει καθαρίσει το σπίτι, το έχεις αερίσει, το έχεις αρωματίσει, έχεις κάνει μπάνιο και όλα είναι στην εντέλεια, εκτός από εσένα και την ύπαρξη σου… Το ερώτημα καίριο, τι να φορέσω; Πώς να την υποδεχτώ;
Χαλάρωσε, τα πράγματα είναι απλά και θέλουν ψυχραιμία. Σκέψου δύο πράγματα, τον στόχο και την ευκολία να φτάσεις εκεί χωρίς να φανείς αισχρός ή …λιμάρης! Τα πάντα λοιπόν είναι έτοιμα. Ποτά, φαγητό, κεριά και εσύ κάθεσαι ολόγυμνος στη κρεβατοκάμαρα μπροστά στη ντουλάπα και κοιτάς σαν χαζός!

Πρώτο μέλημα το εσώρουχο! Προτίμησε ένα λευκό και αν έχεις ας είναι κάποιας επώνυμης φίρμας, αν δεν έχεις δεν πειράζει, απλά προτίμησε λευκό που αρέσει στις γυναίκες και να έχεις στο νου σου, την επόμενη φορά να ψάξεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Unzip.gr για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Τέλος λοιπόν με το εσώρουχο, έκανες την επιλογή, το φόρεσες και πλέον πάμε στο υπόλοιπο ντύσιμο. Βασικό είναι να ξεχάσεις τις επισημότητες. Σπίτι σου είσαι. Εκείνη μπορεί αν έρθει επίσημα ντυμένη γιατί είναι καλεσμένη. Εσύ θα πρέπει να είσαι άνετος και κάζουαλ ντυμένος, πολύ απλά γιατί είσαι στο σπίτι σου.

Καλή επιλογή είναι ένα τζίν παντελόνι. Επέλεξε το πιο μοντέρνα σχισμένο και φόρα το χωρίς ζώνη, χαλαρά και φαίνεται και λίγο το εσώρουχο, επιμελώς ατημέλητα δηλαδή.

Και αφού έβαλες το παντελόνι, πάμε στο πάνω μέρος του σώματος. Εδώ είναι δύο οι επιλογές. Λευκό πουκάμισο ή μπλουζάκι. Και τα δύο είναι χαλαρά. Αν επιλέξεις το πουκάμισο μη το κουμπώσεις μέχρι πάνω, αλλά ούτε τόσο ώστε να φαίνονται οι κοιλιακοί… Κούμπωσε μέχρι το σημείο που θα διακρίνεται αρκετά, αλλά λίγο το στήθος σου. Φυσικά θα το φορέσεις έξω από το παντελόνι.

Προτιμότερη ωστόσο είναι η λύση της μπλούζας. Μακρυμάνικη ή κοντομάνικη δεν έχει σημασία. Να είναι από τις καλές σου, επώνυμη αν έχεις και σχετικά εφαρμοστή. Εννοείται ότι φορέσεις τη μπλούζα έξω από το τζίν!

Τα παπούτσια ξέχνα τα. Ξυπόλυτος ή με κάλτσες και ποτέ με παντόφλες. Θυμήσου ότι είσαι σπίτι σου και πρέπει να δείχνεις άνετος. Περπατάς χαλαρός ξυπόλυτος ή με τις κάλστες δείχνοντας της ξεκάθαρα ότι το σπίτι σου είναι πεντακάθαρο και εσύ είσαι νοικοκύρης!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα