Τι και αν νιώθεις ερωτικός σκλάβος; Άστο να βγει και κέρδισε ηρεμία!

Τι και αν νιώθεις ερωτικός σκλάβος; Άστο να βγει και κέρδισε ηρεμία!

Πόσο άσχημα αισθάνεσαι επειδή σου αρέσει να είσαι υποτακτικός ή σκλάβος; Θεωρείς ότι η εκδήλωση της ερωτικής σου προτίμησης θα ανατρέψει την προσωπικότητα σου στην καθημερινή πραγματικότητα; Πνίγεσαι και κρύβεις το τι πραγματικά θέλεις να σου κάνουν στο σεξ;

Με τον όρο ερωτική ταπείνωση, εννοείται η συναινετική χρήση ψυχολογικού ή σωματικού εξευτελισμού σε ένα ερωτικό πλαίσιο, σύμφωνα με την οποία ένα άτομο διεγείρεται ερωτικά από τα έντονα συναισθήματα που νιώθει όταν ταπεινώνεται και εξευτελίζεται σε συνδυασμό με ερωτική διέγερση που έρχεται αυτόματα.

Αν εκστασιάζεσαι όταν είσαι δεμένος σφιχτά, στο έλεος των ερωτικών βασανισμών, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί. Δεν είσαι ο μόνος. Αυτή η ερωτική ταπείνωση είναι ένα κυρίαρχο μέρος του BDSM και κάποιων ερωτικών παιχνιδιών ρόλων, δεν έχουν γραφτεί πολλά για αυτήν. Ο εξευτελισμός στα πλαίσια της ερωτικής ταπείνωσης μπορεί να φτάσει σε επίπεδο που να είναι συναισθηματικά ή ψυχολογικά πολύ οδυνηρός. Επειδή η ερωτική ταπείνωση φτάνει εύκολα τα όρια του ακραίου και για αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ακραίο «παιχνίδι», θεωρείται πως είναι καλύτερα να εξασκείται αφού πρώτα οι συμμετέχοντες έχουν διαπραγματευτεί τους όρους και έχουν ορίσει λέξη ασφαλείας.

Ως εδώ καλά! Έτσι είναι η πρακτική όσων τους αρέσει αυτό το είδος σεξ. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που καταπνίγουν την ερωτική τους επιλογή, επειδή σκέφτονται πως θα αντικρύσουν το ερωτικό ταίρι την επόμενη μέρα. Ίσως γι αυτό έχουν γεμίσει τα social media με τύπους με ψεύτικα προφίλ που αρκούνται στην εικονική πραγματικότητα.

Η λύση είναι μια. Δέξου αυτό που είσαι και μην το συνδυάσεις με την υπόλοιπη ζωή σου. Είσαι αυτός που είσαι στη δουλειά σου, στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και η ερωτική σου προτίμηση δεν έχει να κάνει με την εν γένει συμπεριφορά σου εκτός των ωρών ερωτικής απόλαυσης.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι άνθρωποι που επιδιώκουν την ερωτική ταπείνωση είναι πετυχημένοι στην υπόλοιπη επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Δυνατοί επαγγελματίες, σωστοί οικογενειάρχες, άνθρωποι με ισχυρή θέληση και δίκαιοι. Σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι η ερωτική απελευθέρωση ενεργεί θετικά στην υπόλοιπη ζωή του ατόμου.

Σκέψου λοιπόν πριν κρύψεις για ακόμα μια φορά τις ερωτικές σου προτιμήσεις

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.