Το καλό σεξ είναι… όσο τραβάει!

Το καλό σεξ είναι… όσο τραβάει!

Η ερώτηση έχει γίνει θέμα συζήτησης αρκετές φορές και σε πολλές παρέες: «Πόση ώρα το κάνεις;» Και οι απαντήσεις είναι λες και η παρέα μιλάει για αγώνα στίβου ή για το νέο ρεκόρ σε κάποια πίστα του Moto GP. Όμως δεν είναι, ο έρωτας και το καλό σεξ δεν έχει χρόνο, άσχετα αν οι επιστήμονες τον μέτρησαν …και έβγαλαν τον μέσο όρο. Ποιος είναι;

Το βέβαιο είναι ότι μια πολύωρη ερωτική συνεύρεση δεν είναι πάντα το καλύτερο και ούτε προσδιορίζει το καλό σεξ. Βέβαια εξαρτάται από τα δύο μέρη και το πάθος τους…

Οι σεξολόγοι και ψυχοθεραπευτές από το Behrend College της Πενσιλβάνια στις Η. Π. Α πραγματοποίησαν έρευνα προκειμένου να «εντοπίσουν» πόσα είναι τα μαγικά λεπτά που κάνουν τη συνεύρεση ιδανική. Εστιάζοντας στην ποιότητα του σεξ σε σχέση με τη χρονική διάρκεια, αποδείχτηκε πως όσο λιγότερο περίπλοκη είναι η σεξουαλική πράξη, τόσο το καλύτερο!

Οι ερευνητές στο Behrend College της Πενσιλβάνια ζήτησαν από πενήντα μέλη της Ένωσης για τη Θεραπεία και Έρευνα του Σεξ να καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία. Στη συνέχεια φρόντισαν να συγκρίνουν τα αποτελέσματα με τα στοιχεία που είχαν αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από τους πελάτες τους και κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα για το πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ στην ιδανική περίπτωση (χωρίς τα προκαταρκτικά):

- 1-2 λεπτά είναι πολύ λίγα

- 3-7 λεπτά είναι αρκετά

- 7-13 λεπτά είναι το επιθυμητό

- 13-30 λεπτά είναι πάρα πολλά

- Νικητής των αποτελεσμάτων το ποσοστό 3-13 λεπτά που είναι το σύνηθες αλλά και το επιθυμητό!

Η συγκεκριμένη μελέτη έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες, στις οποίες είχε φανεί πως οι άντρες θέλουν να …ξημερώνουν κάνοντας σεξ!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.