Αυτό το σ/κ κάνε τις φαντασιώσεις σου πράξη!

Αυτό το σ/κ κάνε τις φαντασιώσεις σου πράξη!

Τι σεξουαλικό έχεις ονειρευτεί; Θέλεις να κάνεις όργια; Θέλεις να το κάνεις με δύο ή με τρείς; Θέλεις το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, μια απλή ερωτική βραδιά και δεν την είχες μέχρι τώρα; Ότι και να έχεις φανταστεί στο σεξ, κάντο πραγματικότητα αυτό το σαββατοκύριακο. Πως θα το κάνεις; Απλά θα ξεκολλήσεις και δες το πώς!

Ανάλογα με το πιο είναι το βίτσιο σου, αν έχεις δηλαδή, αυτό το σαββατοκύριακο κάντο πραγματικότητα. Βέβαια θα αναρωτηθείς πως θα γίνει αυτό αν δεν θέλει το έτερον ήμισυ; Η απάντηση στο ερώτημα είναι μια, με τρόπο εκμυστηρεύεσαι τι θέλεις πραγματικά, τι είναι αυτό που κρύβεις μέσα σου. Το λες σε κάποια καλή δεδομένη στιγμή, μετά από μερικά ποτάκια και βλέπεις πως αντιδρά.

Αν πράγματι σε θέλει θα το κάνει! Μην κάνεις όμως το λάθος να βγάλεις τη φαντασίωση σου την ώρα που θα είστε στο κρεβάτι γιατί υπάρχει περίπτωση να ξενερώσει και να μείνεις …μπουκάλα που λένε….

Τι θα γίνει σε περίπτωση όμως που δεν δεχτεί να κάνει πράξη την φαντασίωση σου; Τότε, όπως λένε, υπάρχουν και αλλού …πορτοκαλιές. Αν δεν είσαι παντρεμένος, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Στην γύρα κάτι θα βρεις, αρκεί να το ψάξεις.

Αν πάλι είσαι παντρεμένος και θέλεις να ξεδώσεις, τότε κάντο αλλά φρόντισε μη σε πάρει χαμπάρι!

Γενικά ο φαντασιώσεις είναι κάτι που όλοι έχουμε. Δεν υπάρχει άντρας που δεν έχει φαντασίωση, απλά κάποιες είναι λίγο …τραβηγμένες για το λεγόμενο «κοινό αίσθημα». Να ξέρεις όμως ότι και να σου πει για την φαντασίωση σου, μπορείς πολύ απλά να απαντήσεις: «Η δική σου ποια είναι;»

Το λες απλά και χωρίς θυμό, αν σε έχει προσβάλει. Σκέψου ότι όλοι έχουν φαντασιώσεις.

Δες λοιπόν ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες ερωτικές φαντασιώσεις των ανδρών και μην κολλάς να βγάλεις τη δική σου:

- Να κάνουν σεξ με δύο γυναίκες, κάτι που είναι απωθημένο πολλών ανδρών. Μάλιστα αν βρεθείτε σε παρέα που κάποιος πει ότι το έκανε με δύο γυναίκες, τότε παρατηρήστε πως αντιδρούν οι περισσότεροι φίλοι.

- Αυτοικανοποίηση από μια νέα γνωριμία!

- Βιντεοσκόπηση της ερωτικής σκηνής.

- Ξυλοδαρμός στους γλουτούς!

- Πρωκτικό σεξ είναι μια φαντασίωση πολλών ανδρών!

- Το παιχνίδι του σκλάβου με την αφέντρα

- Το παιχνίδι να την …σκλαβώσεις και να τη δέσεις!

- Σεξ με γυναίκα που έχει μεγάλο στήθος

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.