Πως θα αποφύγεις την «παγίδα» στο Χριστουγεννιάτικο σεξ!

Πως θα αποφύγεις την «παγίδα» στο Χριστουγεννιάτικο σεξ!

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνεις σεξ χωρίς την πίεση του χρόνου, λένε.. Είναι κάπως έτσι, αλλά έχει και παγίδες, γιατί εσύ μπορεί να θέλεις να κάνεις σεξ, αλλά άλλοι παράγοντες να σου βάζουν τρικολοποδιές.

Η μεγαλύτερη τρικλοποδιά είναι το αλκοόλ που ρέει άφθονο τις μέρες των γιορτών. Είτε εσύ θα γίνεις λιάρδα, είτε η άλλη, είναι περίπου το ίδιο, μόνο που εσύ έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς πρέπει να τον ….αφυπνίσεις!

Και το χειρότερο είναι το μυαλό να θέλει, να αρχίσεις τα προκαταρκτικά και στο τέλος ο μικρούλης να μην κάνει …κού – κου.

Για να αποφύγεις λοιπόν τις δυσάρεστες εκπλήξεις μην κάνεις τίποτα μετά το φαγοπότι και γενικά τη διασκέδαση των Χριστουγέννων. Μείνε ρομαντικά με την καλή σου, σε κάποια ίσως χαδάκια και χαλάρωσε.

Πρόσεχε μην πέσεις στην παγίδα του μικρούλη σου, που θα ξετσουμίσει, για να σε κάνει να νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Το σίγουρο είναι ότι αν δεν σταματήσεις στα …μισά, τότε θα κάνεις ένα γρήγορο που δεν θα αρέσει σε κανέναν από τους δύο.

Άσε λοιπόν τη νύχτα να περάσει!

Το πρωινό είναι σύμμαχος σου για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η λίμπιντο το πρωί είναι ανεβασμένη και από την άλλη έχεις ξεσουρώσει.

Άρχισε χαλαρά και δώσε ένα καλό πρωινό …γεύμα! Μην βιαστείς, έχεις όλο το πρωινό δικό σου!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τη 15λεπτη προπόνηση που σε εκτινάσσει και γυμνάζει 300 μύες! (Video)
Θες μία 15λεπτη προπόνηση που θα σου δώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα; Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις κυκλικά, όπως λέει ο δημιουργός της, Martin Rooney, personal trainer και συγγραφέας