Η επιλογή αρώματος είναι σημαντική!

Η επιλογή αρώματος είναι σημαντική!

Η μυρωδιά που εκπέμπει ένας άντρας μένει στη μνήμη των γυναικών και αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και όχι μόνο. Οι επιστήμονες απλά πιστοποίησαν αυτό που συμβαίνει από αρχαιοτάτων χρόνων και το γνωρίζουμε όλοι μας όταν μας το λένε οι κατά καιρούς ή και οι μόνιμοι σύντροφοί της ζωής μας!

Το άρωμα που χρησιμοποιούμε δεν είναι ανάγκη να είναι πανάκριβο και να έχουμε δώσει μια περιουσία! Άλλωστε και οι καιροί δεν είναι για τέτοια πράγματα! Ούτε να είναι σε …μικρό μπουκάλι, μπορεί να είναι ένα απλό σπρέι… Απλά θα πρέπει να ταιριάζει στο δέρμα το δικό μας! Με δύο λόγια μπορεί δύο φίλοι να έχουν βάλει το ίδιο άρωμα και στον ένα να μυρίζει καταπληκτικά, αλλά στον άλλο καθόλου!

Για την επιλογή αρώματος, φθηνού ή ακριβού, μια συνταγή υπάρχει. Επειδή εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί κριτές! Ζήτα από μια φίλη σου να σου πει τη γνώμη της. Βέβαια και αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά είναι κάτι που προσεγγίζει τον γυναικείο πληθυσμό περισσότερο από τον κολλητό σου! 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Ακόμα και αν κοιμήθηκες καλά μάθε γιατί ο ύπνος του σαββατοκύριακου δεν αρκεί
Κοιμήθηκες καλά το σαββατοκύριακο; Χόρτασες ύπνο; Νομίζεις! Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες ο έξτρα ύπνος το Σαββατοκύριακο μπορεί να μας ξεκουράζει, αλλά δεν αναπληρώνει όλες τις βλάβες