Μάθε γιατί ο έρωτας περνάει κυριολεκτικά από το …στομάχι

Μάθε γιατί ο έρωτας περνάει κυριολεκτικά από το …στομάχι

Ένα παλιό αλλά διαχρονικό ρητό υποστηρίζει ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Σίγουρα όποιος το εμπνεύστηκε θα είχε τους λόγους του, ή μάλλον τις... γεύσεις του.

Ξέρω πολλούς συζύγους «ερωτευμένους» με τα μακαρόνια και τα κεφτεδάκια της γυναικούλας τους, όσο και με το κορμί της ερωμένης τους!
Στον τελικό διχασμό μιας απόφασης ανάμεσα στα δύο, τα points πηγαίνουν στα κεφτεδάκια

Ερευνητές από το Univercity College London διαπίστωσαν ότι ο ανδρικός εγκέφαλος είναι «καλωδιωμένος» κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αναζητά το σεξ ακόμη και εις βάρος ενός καλού φαγητού. Πρόκειται για νευρώνες -κύτταρα που δεν είχαν εντοπιστεί κατά το παρελθόν- οι οποίοι πυροδοτούν την επιθυμία για σεξ έως ότου η επιθυμία για φαγητό «σβήσει».
Οι γυναίκες δεν διαθέτουν τους ίδιους νευρώνες, εξού και το σεξ για εκείνες έρχεται δεύτερο. Η έρευνα αποδεικνύει ότι, ο ανδρικός και ο γυναικείος εγκέφαλος είναι «καλωδιωμένοι» κατά τρόπο διαφορετικό, θέση που έχει υποστηριχθεί κατά καιρούς τόσο από επιστήμονες όσο και από φεμινίστριες.
Έχετε παρατηρήσει ποτέ, το πώς αλλάζουν οι διατροφικές σας συνήθειες όταν είστε ερωτευμένοι ή πόσο επηρεάζουν μερικές τροφές την ερωτική σας επιθυμία; Όχι; Κι όμως, διατροφή και έρωτας χαρακτηρίζονται από μια αμφίδρομη και αλληλοεπηρεαζόμενη σχέση!

Κακά τα ψέματα…. η προετοιμασία και παρασκευή ενός δείπνου για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει είναι από μόνο του το καλύτερο αφροδισιακό!
Αν καταφέρεις να συγκινήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και σου αρέσει πολύ έχεις ανέβει επίπεδο στα μάτια του. Διαφορετικά, η προσπάθεια και μόνο είναι ικανή να κάνει το.. πρόσωπο να δει ότι προσπάθησες πολύ για να την ευχαριστήσεις!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...