Αν σου αρέσει να σε γδύνει, μάθε τα καλύτερα tips!

Αν σου αρέσει να σε γδύνει, μάθε τα καλύτερα tips!

Στους περισσότερους άντρες αρέσει να …γδύνουν, όμως σε κάποιους αρέσει να τους …γδύνουν! Κάποιοι θα πούνε ότι είναι βίτσιο. Κάποιοι άλλοι ότι είναι απλώς τεμπελιά. Αλήθεια ποια είναι η πραγματικότητα; Τι είναι αυτό που σε εξιτάρει τρελά όταν σε γδύνει πριν το σεξ και πόσο ρόλο παίζει ο …ρυθμός αλλά και ο τρόπος γδυσίματος;

Το γδύσιμο είτε γίνει από τη μια, είτε από την άλλη πλευρά είναι κάτι σαν ιεροτελεστία και σε αυτό ο καθένας μας έχει τους δικούς του ρυθμούς και τρόπους που πρέπει να ανακαλυφθούν από την… άλλη πλευρά!

Το γδύσιμο είτε το κάνεις εσύ, είτε το κάνουν είναι σημαντικό τμήμα της σεξουαλικής επαφής. Ίσως και το σημαντικότερο για πολλούς. Άλλοι πάλι βιάζονται να τα πετάξουν όλα και να μπούνε στο …ψητό, αλλά πολλοί δεν αντιδρούν με αυτό τον τρόπο.

Αν λοιπόν σου αρέσει να σε γδύνει, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, με τον τρόπο σου φυσικά και με τις κινήσεις σου και φυσικά εξαρτάτε πάλι από το τι γδύσιμο σου αρέσει και πόσο σου εξιτάρει τις αισθήσεις.

Αν για παράδειγμα είναι το …τεμπέλικο, τότε δεν έχει πρόβλημα με την ταχύτητα! Αρκεί να στα βγάλει όλα και μάλιστα γρήγορα.

Αν πάλι το γδύσιμο έχει ένα σημαντικό στοιχείο αισθησιασμού και βάζει τις βάσεις για μια τρελή νύχτα, τότε θα πρέπει να φροντίσεις να το ξεκαθαρίσεις τι είδους γδύσιμο θέλεις.

Αν είναι απλό, στο κρεβάτι οι δύο και εσύ ανάσκελα να σε γδύνει, αργά, με πολλά φιλάκια και άλλα… τότε το δείχνεις εύκολα.

Αν πάλι αισθάνεσαι λίγο σεξουαλικός σκλάβος, δηλαδή είσαι κάτι τις βιτσιόζος, μπορεί να σου αρέσει το «καταναγκαστικό» όρθιο ντύσιμο.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως η σειρά που βγαίνουν τα ρούχα έχει σημασία. Οι περισσότεροι πάντως δεν θέλουν να βγει πρώτα το παντελόνι και μετά το εσώρουχο.

Ειδικά στην περίπτωση του «καταναγκαστικού» τότε πρέπει να βγει πρώτα η μπλούζα και να γίνουν κάποια παιχνίδια με το στήθος σου… Μετά να ανοίξει το παντελόνι και να ασχοληθεί με τον μικρούλη σου, έχοντας σε ανάσκελα στο κρεβάτι ή όρθιο στον τοίχο.

Όλα αυτά βέβαια αρκεί να τα ξεκαθαρίσεις με …νεύματα, κινήσεις και όχι με λόγια. Τα λόγια είναι περιττά…

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...