Ετοίμασε πρωινό για την καλή σου!

Ετοίμασε πρωινό για την καλή σου!

Είναι πολύ ωραία αίσθηση να ξυπνάς το πρωί και η καλή σου να σου έχει έτοιμο το πρωινό! Ειδικά τα σαββατοκύριακα που χαλαρώνουμε και περνάμε καλά. Αυτή τη φορά άλλαξε τα δεδομένα και κάνε την έκπληξη. Δεν είναι ντροπή, ούτε μειώνεται ο ανδρισμός σου, όπως νομίζουν μερικοί σκεπτόμενοι σοβινιστικά.

Μερικά λεπτά αρκούν να ετοιμάσεις ένα απλό αλλά σημαντικό για τη σχέση σας πρωινό και ειδικά αν περάσατε κατά τη …νύχτα εκείνη θα το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο και θα περάσετε καλά και την υπόλοιπη μέρα.

Σήκω αθόρυβα λίγο νωρίτερα. Στύψε τα πορτοκάλια και βάλε το λάδι να ζεσταίνεται. Ένα αυγό μάτι είναι ότι πρέπει. Αλλά πριν το αυγό μάτι κάνε και κάτι ακόμα, άλλωστε τα σαββατοκύριακα αφήνουμε λίγο τη διατροφή. Πάρε παριζάκι ή λουκάνικο ή μπέικον κόψε το κομματάκια και ψήστο στο τηγάνι πριν ρίξεις το αυγό.

Αφού έχεις βάλει μια φέτα κασέρι στο πιάτο και αφού ψηθεί το αλλαντικό βάλτο πάνω στη φέτα. Εκείνο με τη ζέστη και το λάδι θα λιώσει τη φέτα κασέρι, τόσο όσο χρειάζεται. Βάλε στο πιάτο μερικές φέτες ντομάτα, δίνουν χρώμα και ταιριάζουν  γευστικά.

Αν δεν έχει φρυγανιέρα, βάλε φέτες ψωμί στη τοστιέρα. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ζεστό ψωμάκι το πρωί! Παράλληλα ρίξε και το αυγό στο τηγάνι. Πρόσεχε να μη σπάσει ο κρόκος!

Ετοίμασε τον καφέ και τον δίσκο. Αν υπάρχει λουλούδι διακόσμησε τον! Βάλε τα μαχαιροπήρουνα και τη χαρτοπετσέτα.

Ήδη θα έχει ψηθεί το αυγό και το ψωμί. Βάλτο στο πιάτο και το πρωινό είναι έτοιμο.

Και μια λεπτομέρεια! Αν δεν υπάρχει κεκάκι ή γλυκάκι αυτοσχεδίασε με ένα κομμάτι σοκολάτα που θα το βάλεις σε ένα πιατάκι του καφέ! Το γλυκό είναι απαραίτητο και …γλυκαίνει την ημέρα!

Και μη κολλάς… ένας activeman είναι active ακόμα και στην ετοιμασία του πρωϊνου!

 

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτά είναι 15 πράματα για το σεξ που ούτε καν φαντάζεσαι
Αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ τότε μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος και αν δεν μας πιστεύεις διάβασε τις επόμενες γραμμές και θα το καταλάβεις: