Να γιατί πρέπει να δεχτείς αν θέλει να σε δέσει το ταίρι σου;

Να γιατί πρέπει να δεχτείς αν θέλει να σε δέσει το ταίρι σου;

Σε μερικούς ανθρώπους τους αρέσει να τους δένουν στο σεξ, σε άλλους αρέσει να δένουν! Στους περισσότερους πάντως δεν αρέσουν τα λεγόμενα kinky ή σαδομαζοχιστικά ερωτικά παιχνίδια, αλλά ο απλός και χωρίς …φαντασιώσεις έρωτας.

Και εδώ είναι το θέμα για εκείνους που τους αρέσουν οι kinky ή σαδομαζοχιστικές καταστάσεις και στερούνται, επειδή δεν αρέσει στο ταίρι τους!

Και εδώ προκαλείται το πρόβλημα, αφού η πραγματικότητα είναι ότι χωρίς να το θέλουν υπάρχει κάποιου είδους καταπίεση και έτσι μένει ο πόθος εκείνου ή εκείνης που της αρέσουν τέτοια παιχνίδια στο σεξ.

Είναι ξέρεται η αγάπη, η εκτίμηση και πολλά άλλα συναισθήματα που κάνει τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια να μένουν με άλλους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν.

Όμως τι γίνεται στην περίπτωση που εσένα δεν αρέσει να σε δένουν, αλλά αρέσει στο ταίρι σου;

Η απάντηση των περισσοτέρων θα ήταν ότι «ξενερώνουν», ότι δεν πρόκειται να τους σηκωθεί, ότι αισθάνονται άσχημα και άλλα τέτοια και εκεί κόβεται κάθε είδους συζήτησης επί του θέματος με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνονται συμβατικά.

Όμως σε μια σχέση πρέπει να γίνονται και αμοιβαίες υποχωρήσεις και κυρίως στον έρωτα. Μια προσπάθεια δεν χάλασε ποτέ κανέναν, απλά θα δώσει χαρά στο ταίρι σου.

Άφησε την να σε δέσει και να παίξει μαζί σου, δεν έγινε και τίποτα και αν δεν σου σηκωθεί τότε αυτό είναι ένα θέμα που θα το καταλάβει και πριν το ζητήσεις εσύ θα σε ελευθερώσει από τα δεσμά σου.

Απλά θα της έχεις κάνει το χατήρι, κάτι που δείχνει ότι δεν είσαι εγωιστής και δίνεσαι πραγματικά σε μια σχέση!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...