Αναβαθμίσου στο σεξ!

Αναβαθμίσου στο σεξ!

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε! Οι διακοπές είναι κοντά και καιρός είναι να αναβαθμίσεις τις τεχνικές σου στο σεξ! Μια νέα τεχνική είναι να ξεκολλήσεις από το στερεότυπο και αν πειραματίζεσαι συνεχώς! Τι εννοούμε με αυτό, απλά, αντί να μένεις καθηλωμένος σε κάποιο σημείο στο κορμί της, παίξε, ψάξε νέα σημεία, διαπίστωσε αν της αρέσει και συνέχισε.

Μια άλλη τακτική είναι να ξεφύγεις από το στερεότυπο ότι οι άνδρες έχουμε τον έλεγχο. Άφησε την να παίξει και να πάρει τον έλεγχο! Ας σε παίξει, δεν χάνεις τίποτα, απλά στο τέλος πάρε εσύ τον έλεγχο …και αν δεν τον πάρεις, δεν έγινε και κάτι! Θα ανακαλύψεις και εσύ νέα πράγματα!

Άλλη μια καινοτομία είναι αν ξεχάσεις το …γρήγορο! Μείνε, παίξε αργά, απολαυστικά και ηδονικά. Δεν θα χάσεις. Απλά πρέπει αν κρατηθείς… να κόψεις …γκάζια!

Η φαντασία στο σεξ είναι ένας μεγάλος και σημαντικός παράγοντας. Βάλε ρόλους, βάλτε ρόλους, θα κάνουν τη βραδιά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Και το τελευταίο! Οι ερωτογενείς ζώνες είναι γνωστές, θυμήσου όμως ότι κάθε άγγιγμα είναι διαφορετικό!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αυτό είναι το σημείο που αν το …αγγίξεις την «ανάβεις» τρελλά!
Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντρ