Κάνε με 4 το τέλειο «στοματικό» στις γυναίκες και μπες στο(ν) κόλπο!

Κάνε με 4 το τέλειο «στοματικό» στις γυναίκες και μπες στο(ν) κόλπο!

Η απόλαυση στο σεξουαλικό παιχνίδι, όχι ντε και καλά στην πράξη αυτή καθ’ αυτή, πρέπει να αποτελεί τον νούμερο «ένα» στόχο ανδρών και γυναικών.

Γι’ αυτό και ο «active man» απευθύνεται στον άνδρα που είναι… large, στην όλη διαδικασία, και που θέλει να… δώσει, εκτός του να πάρει.

Το στοματικό σεξ στις γυναίκες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μιλάμε για κάτι που θεωρείται απαιτητικό και οι «έμπειρες» ανεβάζουν τον πήχη.

Το παρακάτω κείμενο θα φανεί, λοιπόν, χρήσιμο στα αρσενικά που ξέρουν ότι μπορούν να προσφέρουν απόλαυση με τη γλώσσα ή τα (καθαρά) δάχτυλα.

1. «Ελ Κλάσικο»

Δεν αναφερόμαστε στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, αλλά στη στάση που εξυπηρετεί καλύτερα. Τα περισσότερα ζευγάρια ξεκινούν με τη γυναίκα να κάθεται –συνήθως- στο κρεβάτι κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στον παρτενέρ να έχει άμεση πρόσβαση στον κόλπο, σε μια στιγμή που και η γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της.

2. Σταυροπόδι

Η γυναίκα μπορεί να κάτσει οκλαδόν (να και μια χρησιμότητα όσων έχουν υπηρετήσει στον Στρατό), στα τέσσερα ή στηριζόμενη στα πόδια της πάνω από το κεφάλι του παρτενέρ της, όπως αυτός ή εκείνη είναι ξαπλωμένοι. Χρησιμοποιώντας τα χέρια της για να σταθεροποιηθεί, η στάση αυτή, της επιτρέπει να μετακινεί τη λεκάνη για να επιτείνει τη διέγερση.

3. Παρά ένα… 70

Στάση που επιτρέπει στο ζευγάρι να προκαλέσει αμοιβαία ευχαρίστηση, γονατίζοντας και οι δύο πάνω (από τον καθένα) στις αντίθετες άκρες. Είναι κάπως δύσκολο να βάλεις τη γλώσσα σου ακριβώς στο σημείο που θέλεις, αλλά δημιουργεί μπορεί να φέρει οργασμό και στους δύο.

4. Στο… γόνατο

Μπορεί να γονατίσει από πάνω σου, με το βλέμμα… μπροστά. Ετσι, επιτυγχάνεται ο έλεγχος στους γοφούς της.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...