Κάνε το πιο τρελό …σεξο-σαββατοκύριακο!!!

Κάνε το πιο τρελό …σεξο-σαββατοκύριακο!!!

Το σαββατοκύριακο είναι μια τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι που να θυμίζει την ταινία «Εννιάμιση βδομάδες»… δηλαδή να κλειστείτε στο σπίτι και να αφοσιωθείτε στο σεξ! Αν είσαι εργένης, μπορείς να το κάνεις σχετικά εύκολα. Αν είσαι όμως οικογενειάρχης, καλό είναι να αφήσεις το παιδί ή τα παιδιά στους γονείς για να ξεδώσετε εύκολα!

Όπως και να έχει όμως για να πετύχει ένα σεξοσαββατοκύριακο θα πρέπει να χαλαρώσεις και να αφήσεις επιμέρους τα διάφορα ταμπού με τα οποία ζούσες. Το καλό φαγητό και το καλό κρασί βοηθούν στην χαλάρωση του οργανισμού, γι αυτό καλό θα είναι να αρχίσεις με ένα καλό δείπνο που θα ετοιμάσεις εσύ και μάλιστα με συγκεκριμένο ημίγυμνο ντύσιμο!

Πρέπει να ξέρεις ότι τις γυναίκες τις ερεθίζει αφάνταστα ένας σέξι άντρας που μαγειρεύει ημίγυμνος!

Η συνέχεια είναι βέβαιο ότι θα έρθει από μόνη της, αρκεί να έχεις κλειστή την τηλεόραση για να μην ξεχαστείτε με κάποια ταινία. Απαλή μουσική, κεριά και χαμηλός φωτισμός είναι ότι πρέπει για την περίπτωση.

Πριν το αρχίσεις συλλογίσου ότι δεν πρέπει να κάνεις τα λάθη που κάνουμε συνήθως εμείς οι άντρες στο σεξ. Από την άλλη όμως αφέσου και διακριτικά πες την τι σου αρέσει εσένα, αν δεν το ξέρει ήδη!

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το στοματικό είναι αυτό που γουστάρουν οι περισσότερες γυναίκες και καλό θα είναι να το περιλάβεις στο «μενού».

Αν πάλι απελευθερωθείτε τόσο πολύ που θέλει να σε δέσει, μη διστάσεις. Να το κάνεις. Η αίσθηση κυριαρχίας των γυναικών στους άντρες τις ερεθίζει αφάνταστα!

Μην βιαστείς να τα κάνεις όλα μέσα σε ένα βράδυ. Υπάρχει και η Κυριακή, που είναι χαλαρή μέρα! Θα μπορούσες για παράδειγμα να σηκωθείς νωρίτερα και να πεταχτείς μέχρι τον κοντινό φούρνο και να φέρεις λαχταριστές ζεστές πίτες για πρωινό.

Σκέψου τότε, όπως θα είσαι ντυμένος, κατά προτίμηση με λευκό φανελάκι, ότι το wet look ερεθίζει τις γυναίκες, όπως και τους άντρες όταν βλέπουν ένα wet γυναικείο κορμί. Βρες λοιπόν τον τρόπο να γίνεις wet και άσε τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Αν είσαι τυχερός και το θέμα …τριτώσει, μην κωλώσεις! Είναι απωθημένο πολλών αντρών να το κάνουν με δύο γυναίκες. Αν πάλι το τρίο γίνει με φίλο, τότε μην κολλήσεις αν γίνει το αναπάντεχο, δηλαδή η γυναίκα είναι ολίγον βιτσιόζα…

Σε γενικές γραμμές για να πετύχει ένα σεξοσαββατοκύριακο θα πρέπει και οι δύο ή οι τρεις να είστε χαλαροί, να μην βιάζεστε και να αξιοποιείται την κάθε στιγμή, από τη ώρα του φαγητού, μέχρι και την ώρα του ύπνου!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.