Οι 6 σίγουροι τρόποι για να την «ανάψεις»

Οι 6 σίγουροι τρόποι για να την «ανάψεις»

Η ερωτική διαδικασία αποτελεί τέχνη και οι γυναίκες το γνωρίζουν (πολύ) καλά, οπότε περιμένουν την ανάλογη σημασία και από εμάς. Θες να την... ανάψεις στο κρεβάτι;

Διάβασε και μάθε:

1. Παίξε... επίθεση

Οταν κορυφώνεται η... προκαταρκτική διάθεση χρησιμοποποίησε λίγο φαντασία. Φίλησε την σε βαθμό απαλού “δαγκώματος” από πάνω μέχρι... κάτω. Μην ξεχαστείς σε ένα σημείο. Ποικιλία να υπάρχει...

2. Χρησιμοποίησε “κακές” λέξεις

Μίλη της βρώμικα. Δεν θα παρεξηγηθεί. Θα την φέρεις πιο κοντά σου και θα σου μιλήσει... ανάλογα.

3. Αγγιξέ την

Πολλές γυναίκες χρειάζονται αρκετή ώρα, για να έρθουν σε οργασμό. Αν γνωρίζεις τις συνήθειές της, χρησιμοποίησε -αργά- τα δάχτυλά σου στο επίμαχο σημείο και θα τη φέρεις σε κορύφωση.

4. Τράβηξε τα μαλλιά της

Φέρτα κοντά στον λαιμό της και φίλησέ την. Δεν θα υπάρχει η παραμικρή απόστασή μεταξύ σας και θα της έχεις ήδη προκαλέσει “καυτή” διάθεση”.

5. Γίνε απρόβλεπτος

Την ώρα που τελειώνει το μπάνιο της και ετοιμάζεται για ύπνο, πήγαινε κοντά της και αγκάλιασέ την από πίσω. Ασ' την να νιώσει τί πρόκειται να επακολουθήσει. Μην την αφήσεις να πει ούτε λέξη. Πάρ' την αγκαλιά και ρίξτην στο κρεβάτι.

6. Η προσοχή σου στο στήθος της

Εστίασε στο συγκεκριμένο σημείο. Εφάρμοσε την παλάμη σου και ασχολείσου και με τα... δύο. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να την προκαλέσεις και να το απολαύστε και οι δύο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...