Κάντο στα …κόκκινα και δεν θα χάσεις!!!

Κάντο στα …κόκκινα και δεν θα χάσεις!!!

Θα σου κολλούσε άσχημα αν φορούσες ένα κατακόκκινο σλιπάκι και μάλιστα ιδιαίτερα στενό τόσο που θα τονίζει έντονα τον «μικρούλη» σου; Για πολλούς τα κόκκινα εσώρουχα είναι αποκλειστικά γυναικείο θέμα και πρέπει να τα φοράνε μόνο οι γυναίκες. Κάποιοι μάλιστα δεν θεωρούν το κόκκινο «αντρικό» χρώμα. Μήπως όμως κάνουν λάθος;

Σύμφωνα με τους σχετικούς αναλυτές του είδους τα κόκκινα εσώρουχα στη γυναίκα δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και ενεργητική γυναίκα, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που προτιμά κόκκινα εσώρουχα.

Στον άντρα τι σημαίνει το κόκκινο εσώρουχο και ειδικά το οριακά προκλητικό;

Για τη γυναίκα σημαίνει ότι ακριβώς για μας τους άντρες το αντίστοιχο για τις γυναίκες! Τόσο απλό είναι. Μάλιστα το κόκκινο ελαφρώς προκλητικό εσώρουχο σε ανεβάζει ακόμα περισσότερο στα μάτια της γυναίκας, ως άτομο που ξεφεύγει από τα ταμπού του κλασσικού μαύρου ή λευκού σλιπ. Σε χαρακτηρίζει άνετο και φλογερό χαρακτήρα που δεν έχει να δηλώσει τίποτα και σε κανέναν.

Μάλιστα το ελαφρώς προκλητικό κόκκινο εσώρουχο, τις εξιτάρει ακόμα περισσότερο, όταν βλέπουν το τονισμένο φούσκωμα του «μικρούλη» σου, τόσο που είναι βέβαιο ότι θα θέλουν να πετάξουν το περιττό κόκκινο εσώρουχο για να τον …συναντήσουν!

Μία καλή ιδέα θα ήταν να της αγοράσεις ένα κόκκινο εσώρουχο και πριν γδυθείς να της ζητήσεις να το φορέσει. Τότε βγάλε και τα δικά σου ρούχα και είναι βέβαιο ότι στη θέα του κόκκινου σλιπ θα ξετρελαθεί!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...