Ποιο από τα 7 πιο απίθανα φετίχ σε εκφράζει;

Ποιο από τα 7 πιο απίθανα φετίχ σε εκφράζει;

Πολλές φορές το σεξ καταντάει ρουτίνα και το μόνο που χρειάζεται είναι μια …απελευθέρωση, μια …ανανέωση. Αυτό για να γίνει όμως απαιτείται να έχει ένα τουλάχιστον φετίχ, έτσι για να έχει ενδιαφέρον η φάση!

Αν θέλεις να δώσεις το κάτι παραπάνω στο σεξ πρέπει να βάλεις στο παιχνίδι τις φαντασιώσεις και τα φετίχ. Διότι σου λέει, το φετίχ είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό-καλά όχι και τόσο-και φυσικά σέξι και ανεβαστικό.

Δες λοιπόν ποιο από τα πιο απίθανα φετίχ σου ταιριάζει:

1. Πόδια

Μία καλλίγραμμη και γυμνασμένη γάμπα είναι πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά υπάρχουν και οι πατούσες, δικές σου ή …άλλες. Σταθερά ανερχόμενο φετίχ, το οποίο απαιτεί μία και μόνο φροντίδα για το άλλο μισό, αλλά και για σένα: Το πεντικιούρ.

2. Σε βλέπω

Ο πουριτανισμός σου να μη σου επιτρέπει κάτι τέτοιο αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές. Το σεξ σε δημόσιο χώρο τρελαίνει πολλούς και πολλές. Εκεί όπου μπορούν να γίνουν αντιληπτοί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είτε είναι μέσα στο αυτοκίνητο, είτε είναι σε κάποια ερημική παραλία η ουσία δεν είναι όντως να σε δουν, αλλά η αίσθηση που σου αφήνει ο κίνδυνος ότι ίσως σε δουν. Κι ας μην είναι κανένας εκεί κοντά!

3. Το role play

Το role play, θεμιτό, αλλά τη χάρη του λάτεξ δύσκολα μπορεί να την συναγωνιστείς. Αν σε ενδιαφέρει να παίξεις με την …catwoman φρόντισε να αποκτήσει το ανάλογο κοστούμι! Οι γυναίκες λένε ότι κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε οτιδήποτε στενό και γυαλιστερό! Αν θες βέβαια μπορεί να προμηθευτείς και εσύ το ανάλογο …λάτεξ ντύσιμο.

4. Και το …κολάν παίζει

Μπορεί το λάτεξ να σου προκαλεί ή να της προκαλεί κνησμό; Δοκίμασε τότε το κολάν του γυμναστηρίου!

5. Τα οπίσθια τα εντυπωσιακά

Έχεις μπόλικα και εντυπωσιακά οπίσθια; Καλό θα ήταν να μην αισθάνεσαι άσχημα και να τα εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς. Οι γυναίκες λατρεύουν τη γεμάτη πίσω όψη με τη πλάτη σε σχήμα V, όπως λατρεύεις και εσύ το ίδιο στις γυναίκες, χωρίς το V της πλάτης αλλά ίσως με περισσότερο και από το εντυπωσιακό μπούστο.

6. Τα γυαλιά

Tα γυαλιά οράσεως είναι η νέα είσοδος η οποία θα την ενθουσιάσει. Συνδυάζει το σοφιστικέ με το... λάγνο και δημιουργεί την εντύπωση ότι είσαι ο διευθυντής της που περιμένει στη γωνία να της κάνεις παρατήρηση.

Βέβαια μπορεί να σου αρέσει το αντίστροφο και μάλιστα το λουκ να συμπληρωθεί και από λευκό πουκάμισο, μαύρη pencil φούστα με προκλητικό σκίσιμο και ψηλοτάκουνες γόβες, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη!!!

7. Η παρέα

Πάνω από δύο μετέχοντες το λένε… παρτούζα και αν όμως είναι και λίγο ή πολύ σαδομαζοχιστική, μένει να ανακαλύψεις που είναι η θέση σου. Διαλέγεις και παίρνεις την σκλαβιά ή την εξουσία, μένει βέβαια να συμφωνεί και η παρέα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ