5 σοβαροί λόγοι να αρχίσεις το …σεξάκι από τη κουζίνα

5 σοβαροί λόγοι  να αρχίσεις το …σεξάκι από τη κουζίνα

Το έχεις δει σε ταινίες και ίσως σου έχει εξάψει τη φαντασία, όμως το να πάρεις τη πρωτοβουλία και να αρχίσει το σεξάκι με την καλή σου από τη κουζίνα είναι μια πολύ ωραία φαντασίωση… και είναι βέβαιο ότι οδηγεί σε ενδιαφέρουσες καταστάσεις…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 28 πράματα για το σεξ που δεν γνωρίζεις!

Δες λοιπόν τους λόγους να το κάνεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη:

1. Την …πιάνεις στα πράσα

Την ώρα που εκείνη έχει το νου της στο φαγητό εσύ της κάνεις μια ευχάριστη έκπληξη που σας φτιάχνει τη διάθεση ακόμα και αν δεν το κάνετε αμέσως.

2. Την βάζεις στο …ύψος σου!

Με το που θα μπείτε σπίτι πήγαινε την στη κουζίνα και βάλτην πάνω στο πάγκο…. Πρώτον είναι στο ύψος σου και άνετα κάνεις τα προκαταρτικά!

3. Γιατί αντέχει ο πάγκος

Αν θέλεις να κάνεις …παιχνίδια. Δηλαδή σεξ στο όρθιο ο πάγκος της κουζίνας είναι η ιδανική περίπτωση γιατί είναι το μοναδικό σημείο του σπιτιού που αντέχει και δεν υπάρχει περίπτωση να πάθετε ατύχημα.

4. Γιατί υπάρχουν …εργαλεία…

Αν έχετε λίγο το φετίχ μέσα σας η κουζίνα είναι ιδανικό μέρος να αρχίσετε. Ο λόγος υπάρχουν πολλά εργαλεία, από παγάκια, σιρόπια μέχρι …μαχαίρια, εσείς επιλέγετε!

5. Το ντύσιμο …κουζίνας ξεσηκώνει

Όταν μαγειρεύεις εσύ ή η γυναίκα τότε το ντύσιμο είναι κάπως πιο σέξι. Τις περισσότερες φορές με εσώρουχα ή κάποια φόρμα…. Γενικά ημίγυμνοι και όπως είναι λογικό η εικόνα ξεσηκώνει!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...