Είσαι …γρήγορος; Τότε ενδέχεται να χάσεις τη γυναίκα!

Είσαι …γρήγορος; Τότε ενδέχεται να χάσεις τη γυναίκα!

Οι άνδρες που είναι γρήγοροι στο σεξ, χάνουν σταδιακά την καλή τους! Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων που μετά από σχετικές έρευνες ανακάλυψαν ότι το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης του άνδρα πλήττει τη διέγερση και στη σεξουαλική επιθυμία με αποτέλεσμα να δυσαρεστεί τη σύντροφο του με όλα τα συνεπακόλουθα εκνευρισμού και κριτικής που συνεπάγεται μια τέτοια κατάσταση. 

Οι επιστήμονες κατέληξαν ότι η ηλικία της γυναίκας παίζει σημαντικό ρόλο στο πρόβλημα. Αν η γυναίκα είναι νέα και άπειρη, η γρήγορη εκσπερμάτωση του συντρόφου της δεν την απασχολεί και πολύ. Όσο όμως μεγαλώνει, τότε λειτουργεί διαφορετικά με τις περισσότερες να νιώθουν άμεσα απογοητευμένες, εκνευρισμένες, ακόμη και θυμωμένες με σταδιακή απώλεια επιθυμίας.

Οι έμπειρες γυναίκες οποιαδήποτε ηλικίας, που απολαμβάνουν το σεξ, δεν μπορούν να αποδεχτούν ένα σύντροφο με το πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης  για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βέβαια εδώ παίζει ρόλο η οικογένεια, αν υπάρχει ή άλλα οφέλη, όπως το χρήμα. 

Σε πραγματικές σχέσης αγάπης οι γυναίκες αποφεύγουν να αναφέρονται στο θέμα, προσπαθώντας έτσι να μη θίξουν τον σύντροφο τους και αισθανθεί ανεπαρκής και ταπεινωμένος. Οι γυναίκες τότε κατευθύνουν τη σχέση σε οικογενειακά ή άλλα κοινά ενδιαφέροντα, τη διατηρούν, αλλά ενδέχεται να αναζητούν την προσωπική σεξουαλική ικανοποίησή τους αλλού!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!
Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα