Τα κρυμμένα μυστικά των ερωτικών φαντασιώσεων… και η τιμωρία!

Τα κρυμμένα μυστικά των ερωτικών φαντασιώσεων… και η τιμωρία!

Κρατάς καλά κρυμμένο το μυστικό των ερωτικών σου φαντασιώσεων. Άλλωστε αυτές τις στιγμές της ερωτικής έξαψης μόνο ελάχιστοι άνθρωποι, εσύ και η παρέα που συνήθως είναι ένα άλλο άτομο. Αυτό δεν το κάνεις μόνο εσύ, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που κρατούν καλά κρυμμένο το μυστικό. Φαντασιώσεις από τις οποίες υπερτερεί μια και μοναδική!

Κρυμμένα μυστικά για το περιεχόμενο των ερωτικών τους φαντασιώσεων κρατούν άνδρες και γυναίκες με τη δικαιολογία ότι μπορεί να παρεξηγηθούν. Ωστόσο όλο και νεότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι και τα δύο φύλα έχουν ερωτικές φαντασιώσεις οι οποίες στην περίπτωση που υλοποιηθούν τότε περνούν σε άλλο επίπεδο την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι πιο απίθανες φαντασιώσεις των αποδυτηρίων

Νέα έρευνα απέδειξε ότι για την πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Αναλυτικότερα η Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής (JournalofSexualMedicine) πραγματοποίησε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο είναι ασυνήθιστες οι απόκρυφες ερωτικές φαντασιώσεις αλλά και να συγκρίνει τα αποτελέσματα μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.516 ενήλικες εκ των οποίων οι 799 ήταν γυναίκες και οι 717 άντρες. Κατά την διάρκεια της κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα σε 55 διαφορετικές φαντασιώσεις και να τις κατατάξουν ως «ασυνήθιστες» λιγότερο «κοινές»αλλά και «κλασικές».

Όπως προέκυψε από την ανάλυση των αποτελεσμάτων σπάνιες χαρακτηρίστηκαν όσες είχαν να κάνουν με πρωταγωνιστές τα ζώα, ασυνήθιστες οι φαντασιώσεις που περιλάμβαναν αλλαγή ρόλων, βιασμό ή κακοποίηση.

Οι πιο τετριμμένες και κοινές αφορούσαν ερωτικές φαντασιώσεις με θέμα το ομαδικό σεξ ή το σεξ με άγνωστο ερωτικό σύντροφο.

Ωστόσο πρωταθλητής στις σεξουαλικές φαντασιώσεις αναδείχθηκαν όσες είχαν κεντρικό θέμα την απόλυτη πειθαρχία, την εκτέλεση διαταγών αλλά και την τιμωρία.

Το στοιχείο όμως εκείνο που ξάφνιασε στην κυριολεξία τους επιστήμονες είχε να κάνει με τις φαντασιώσεις των γυναικών οι οποίες κρίθηκαν ως ιδιαίτερα kinky

Ένα ποσοστό που άγγιζε το 65% των γυναικών φαντασιώνονταν την υποταγή, το 52,1 να είναι δεμένες, το 36,6% να μαστιγώνεται από το εταίρο ήμισυ και το 28,9% να αναγκάζεται να κάνει σεξ με τη βία.

Παράλληλα η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες φαντασιώνονταν να είναι δεμένες με χειροπέδες

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...