Με αυτά τα tips θα σε παρακαλάει να της κάνεις σεξ!

Με αυτά τα tips θα σε παρακαλάει να της κάνεις σεξ!

Θέλεις να σε παρακαλάει να της κάνεις σεξ ή έρωτα; Όπως θέλεις πες το! Αν ναι πρέπει και εσύ να κάνεις κάτι και πρέπει πρώτα απ΄ όλα να την …ψυχολογήσεις και δες τι εννοούμε:

Αν η κοπέλα γουστάρει να υποτάσσεται, μπορείς να επικεντρωθείς σε sextoys και εξαρτήματα, που θα ξυπνήσουν την πονηρή πλευρά της.Μπορεί να γνωρίσεις μία κοπέλα που της αρέσει να ακούει τη φωνή σου, να της ψιθυρίζεις αυτά που της κάνεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πιο kinky που μπορεί να σου ζητήσει

Υπάρχουν και μερικές κοπέλες που φτιάχνονται και μόνο με το να ικανοποιούν τον άνδρα τους, χωρίς να θέλουν κάτι σε αντάλλαγμα – και ποιος δε θέλει να έχει μία τέτοια κοπέλα στο κρεβάτι του, η οποία τρελαίνεται να προσφέρει στοματικό έρωτα για παράδειγμα στον άνδρα της χωρίς να απαιτεί αυτός μετά να της το ανταποδώσει.

Επομένως, υπάρχουν αρκετά πράγματα στα προκαταρκτικά που μπορείς και επιβάλλεται ίσως ως ένα βαθμό να εξερευνήσεις, αν θέλεις να ενθουσιάσεις πραγματικά μία κοπέλα στο κρεβάτι. Σε αυτό το άρθρο, 6 συμβουλές στα προκαταρκτικά για να παρακαλάει να κάνετε σεξ, θα αναφέρω μία από τις αγαπημένες μου τεχνικές που λειτουργούν άψογα κάθε φορά και εγγυάται ότι θα φτάσει σε οργασμό, επειδή φτάνει την σεξουαλική ένταση μεταξύ σας στα ύψη. Είναι η τέχνη να την πειράζεις στο κρεβάτι και να την τρελαίνεις στην κυριολεξία.

Ο στόχος είναι να την φτάσεις στο σημείο που θα παρακαλάει να μπεις μέσα της και να ουρλιάζει.

Δες λοιπόν τι κάνεις:

1. Δάγκωσε το χείλος της

Όταν ακόμα είστε ντυμένοι και φιλιέστε στην κρεβατοκάμαρα – ή και στο σαλόνι – δάγκωσε το κάτω χείλος της ελαφριά και κράτησέ το για 1-2 δευτερόλεπτα. Να είσαι πολύ τρυφερός, όσο πιο τρυφερά μπορείς να την δαγκώσεις, τόσο πιο παθιασμένο θα το νιώσει και θα την ανάψει.

2. Φίλησε το λαιμό της

Από τα χείλη της πήγαινε στο λαιμό και στα αυτιά της. Γλύψε και φίλησε λαιμό και λεπτιά. Τα αυτιά είναι πολύ ευαίσθητα, οπότε αφιέρωσε ένα λεπτό πριν πας στο λαιμό και παρακάτω.

3. Γαργάλησε την πλάτη της

Ενώ την φιλάς, χρησιμοποίησε και τα δύο σου χέρια για να γαργαλήσεις την πλάτη της (πάνω από τα ρούχα της) και εμτά βάλε τα χέρια σου κάτω από την μπλούζα της. Ξύσε ελαφριά την πλάτη της ενώ την φιλάς.. θα ανατριχιάσει ολόκληρη. Τώρα με το ένα σου χέρι βγάλε το σουτιέν της – είναι εύκολο με εξάσκηση να το πετύχεις με το ένα χέρι, αν δεν μπορείς, κάνε το και με τα δύο. Αν δεν μπορείς να βγάλεις ένα σουτιέν ούτε με τα δύο χέρια, κάνε εξάσκηση ΑΜΕΣΑ! Δεν είναι δύσκολο.

4. Να γίνεσαι και πιο σκληρός

Κατά διαστήματα να σταματάς το πείραγμα και το χάδι και να είσαι πιο βίαιος, ώστε να μην ξέρει τι επακολουθεί. Άρπαξε τα χέρια της, πέταξέ την στο κρεβάτι και βάλε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της.. αν αντισταθεί, κράτησέ τα και σιγά σιγά άρχισε να την φιλάς, κατεβάζοντας και τα χέρια σου στα μπράτσα της φιλώντας την μέχρι τον αφαλό της.

5. Να είσαι απρόβλεπτος

Δεν ωφελεί να πηγαίνεις στο στήθος και στο αιδοίο της αμέσως χωρίς να την πειράζεις πρώτα και να ασχοληθείς λίγο μαζί της. Αυτό κάνουν οι περισσότεροι και γίνεσαι προβλέψιμος. Στο στήθος της θα πας αφού έχει βγει η μπλούζα της και έχεις ασχοληθεί με το λαιμό της, τα χέρια της, τα αυτιά της. Όταν αρχίσεις να φιλάς το στήθος της, πρώτα γύρω από τις ρόγες της και την κοιτάς στα μάτια και στο τέλος φιλάς τις ρόγες της. Θα το καταλάβεις από τις κινήσεις της και τους θορύβους που βγάζει από το στόμα της ότι το ευχαριστιέται. Επίσης μπορείς να δαγκώσεις όσο πιο ελαφριά γίνεται τις ρόγες της.

6. Από την κορυφή ως τα νύχια

Έχοντας αφαιρέσει την μπλούζα της και το σουτιέν της, έχουν μείνει μόνο το κάτω εσώρουχο και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φοράει – τζιν, φούστα κτλ. Φίλησέ την στο στόμα, μετά στο στήθος και στην κοιλιά, κατεβαίνοντας προς την ευαίσθητη περιοχή της. Μετά αφάιρεσε το τζιν της / ή οτιδήποτε άλλο φοράει και άρχισε να την φιλάς χαμηλά στο αριστερό της πόδι μέχρι ψηλά στον μηρό, σταματώντας λίγο πριν την ευαίσθητη περιοχή.. μετά πήγαινε στο άλλο πόδι. Αφιέρωσε 2-3 λεπτά στο κάθε πόδι, καταλήγοντας μπροστά από το αιδοίο της. Θα είναι έτοιμη να σε φάει ζωντανό…

7. Οι δύο επιλογές που καίνε

Συνέχισε γλύφοντάς την στην ευαίσθητη περιοχή της και είσαι έτοιμος να μπεις μέσα της ή …ότι άλλο θέλεις… Ότι και να επιλέξεις, η κοπέλα έχει ανάψει ήδη και είναι αρκετά σίγουρο ότι θα την φέρεις εύκολα σε οργασμό, ειδικά αν φροντίσεις αυτά τα προκαταρκτικά να έχουν κρατήσει 20 με 30 λεπτά.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...