Με αυτά τα βότανα γίνεσαι …τούρμπο στο κρεβάτι!

Με αυτά τα βότανα γίνεσαι …τούρμπο στο κρεβάτι!

Αν θέλεις να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι τότε μπορείς να το κάνεις με φυσικό τρόπο. Τρία βότανα σε έναν συνδυασμό σου δίνουν αυτό που θέλεις ακόμα και αν έχεις θέμα με τη στυτική δυσλειτουργία.

Στις Βοτανοθεραπείες φτιάξανε έναν πολύ καλό συνδυασμό από tongkatali, mucunapruriens και buteasuperba σε φυτικές κάψουλες.

Αποτελείται από μια ισχυρή σύνθεση και ενδείκνυται για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόωσης εκσπερμάτισης και στυτικής δυσλειτουργίας. Η σύνθεση του, συμβάλλει την αύξηση της λίμπιντο και την βελτίωση της ποιότητας και διάρκειας της στύσης.

Το "μυστικό"¨των φυτικών καψουλών, βρίσκεται στα τρία ισχυρά συστατικά του. Το βότανο tongkatali είναι γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και την αύξηση της λίμπιντο στους άντρες. Τονώνει τον οργανισμό προσφέροντας την επιπλέον σεξουαλική ενέργεια που χρειάζεται ο άνδρας κατά την ερωτική πράξη. Συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας και της αρρενωπότητας, των επιπέδων τεστοστερόνης, και αναφέρεται ότι συμβάλλει στη μείωση του σωματικού λίπους. Δρα σε ορμονικό επίπεδο αυξάνοντας του μύες γύρο από τις τραυματισμένες αρθρώσεις και δυναμώνοντας τα.

Το δεύτερο βότανο είναι το buteasuperbα, έχει αποδειχθεί ότι αναζωογονεί το σώμα, ώστε να έχει περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα, είναι κατάλληλο για τη μακροζωία, την αναζωογονητική συνολική σεξουαλική ικανότητα, μειώνοντας την κόπωση. Θεωρείται ως ένα φυσικό αρσενικό εξάρτημα. Διεγείρει τη σεξουαλική ικανότητα, βελτιώνει τη λίμπιντο, την αντοχή και δίνει σε συνδυασμό με το tongatali παρατεταμένη στύση.

Τέλος, προσθέσαμε το βότανο mucunapruriens που χρησιμοποιείται για την τόνωση της λίμπιντο και τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και για την αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης.

Οι καρποί του βοτάνου που περιέχουν οι φυτικές κάψουλες, χρησιμοποιούνται από αθλητές για την αύξηση της μυϊκής μάζας.

Οι φυτικές κάψουλες μας προσφέρουν το ένζυμο L-dopa χάρη στο mucunapruriens, το περιορίζει την απελευθέρωση της ορμόνης προλακτίνης από την υπόφυση, που θεωρείται η αιτία για την αποτυχία στύσης στους άνδρες. Το L-dopa χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της νόσου Πάρκινσον.

Περιέχει: 500 mg ανά κάψουλα με Mucunapruriens, TongkatAli, Buteasuperba σε συσκευασία με 60 κάψουλες και αν θέλεις να την παραγγείλεις πατάς εδώ

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...