Διάβασε τη σκέψη της με τα 4 tips και εκτίναξε την στα …ουράνια!

Διάβασε τη σκέψη της με τα 4 tips και εκτίναξε την στα …ουράνια!

Το Activeman.gr ρώτησε 20 γυναίκες με μια ερώτηση λίγο …πονηρή: Τι θα ήθελαν να κάνει ο δικός της για να την φτάσει στα …ουράνια και σου παρουσιάσει τις απαντήσεις για να μάθεις μέσα από τις απαντήσεις πως θα διαβάζεις τη σκέψη της καλής σου και θα την εκτινάξεις στα …ουράνια!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 15 super tip για να ρίξεις όποια …βάλεις στο μάτι!

Ρίξε λοιπόν μια ματιά στα …άδυτα των μυαλών των γυναικών, για να πάρεις μια ιδέα. Βάλε λοιπόν το εαυτό σου απέναντι από την καλή σας και διάβασε τη σκέψη της:

- Θέλει μασάζ χωρίς χέρια!

Το "κλασικό" μασάζ, με τις όποιες παραλλαγές του, το ξέρουμε όλοι. Στην ουσία πρόκειται για σεξουαλικά προκαταρκτικά, και όχι για μασάζ βέβαια, αλλά ούτως ή άλλως εδώ το ζητούμενό μας δεν είναι οι πονεμένοι απο το γυμναστήριο μύες σας. Ένα είδος "μασάζ" που μάλλον δεν θα έχετε δοκιμάσει είναι το "Χωρίς Χέρια".

Αν σου ζητήσει να ξαπλώσεις, αρχικά μπρούμυτα θα πρέπει να περιμένεις εκείνη να πιέζει το σώμα της πάνω στο δικό σου. Να δίνει έμφαση στις πιέσεις με το στήθος και τις λαγόνες σας (την περιοχή της λεκάνης, αλλά μπροστά).

Μετά να περιμένεις αν σε γυρίσει ανάσκελα και να συνεχίσει. Αν αντέξεις πάνω από μερικά λεπτά στείλε μας την εμπειρία σου!!!

- Να βάλει το χέρι της στη …τσέπη σου

Και όχι, φυσικά, όχι για να σε κλέψει αλλά για να στον πιάσει!
Θα σου το κάνει όταν δεν το περιμένεις ακόμα και σε δημόσιο χώρο. Όταν λοιπόν σε...κρατά γερά, περίμενε να σου ψιθυρίσει κάτι πρόστυχο στο αυτί και μετά απλά θα βγάλει το χέρι της από την τσέπη!!!

- Θα σε πάει σε …ξενοδοχείο

Ακόμα και αν είστε απολύτως "νόμιμο" ζευγάρι, θα σου ζητήσει να προσποιηθείτε πως είσαστε το εντελώς αντίθετο ή έστω τους πιτσιρικάδες που δεν έχουν σπίτι να στεγάσουν το... πάθος τους.

Περίμενε να σε ανάψει με λόγια, αγγίγματα και υποσχέσεις, ενώ είσαστε κάπου έξω, και να σε οδηγήσει σε κάποιο sex hotel που βρίσκεται στην περιοχή που κάνετε τη βόλτα σας. Μη κολλήσεις, απλά κάνε τρελό σεξ!

- Θα ψάξει το ευαίσθητο σημείο σου

Πέρα από το προφανές βέβαια. Ένα από τα πιο ευαίσθητα και "ευερέθιστα" νεύρα του σώματος βρίσκεται ψηλά, στο εσωτερικό των μηρών. Άρχισε γλείφοντας το δάχτυλό της και "ζωγραφίζοντας" την πορεία του νεύρου από το μέσο περίπου του μηρού προς τα επάνω α αντικαταστήσει στη συνέχεια το δάχτυλο με τη γλώσσα της και όταν σε δει να τινάζεσαι και να ανατριχιάζεις, θα επιμείνει περισσότερο με δαγκωματάκια και ρουφηχτά φιλιά.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...