Αυτή είναι η top …unisex ερωτική φαντασίωση!

Αυτή είναι η top …unisex ερωτική φαντασίωση!

Υπάρχει unisex ερωτική φαντασίωση, δηλαδή που να είναι κοινή και στα δύο φύλα; Και όμως υπάρχει, αφού σύμφωνα με έρευνα άντρες και γυναίκες συμφωνούν.

Όσο και αν αυτό ακούγεται κάπως η κοινή φαντασίωση είναι το ομαδικό σεξ με κάποιες βέβαια διαφοροποιήσεις ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. Δες λοιπόν πως κατέληξαν οι επιστήμονες σε αυτό το συμπέρασμα:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 3 μεγάλα «θέλω» των γυναικών για το σεξ

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Arkansas στις Ηνωμένες Πολιτείες μελέτησαν 1.703 γυναίκες και 1.200 άντρες. Σκοπός τους ήταν να διαπιστώσουν τι ρόλο παίζουν οι ερωτικές φαντασιώσεις στους μεν και τους δε.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό έντυπο JournalofSexResearch, έδειξαν πως οι φαντασιώσεις των αντρών είναι πιο σαφείς και περισσότερο τολμηρές από εκείνες των γυναικών. Δηλαδή επικεντρώνονται είτε στην ίδια την σεξουαλική πράξη είτε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Οι γυναίκες από την άλλη έχουν φαντασιώσεις περισσότερο εγκεφαλικές που περιλαμβάνουν καυτές λεπτομέρειες και περιγραφές χωρίς όμως σίγουρα να λείπει ο ρομαντισμός.

Ποιες είναι λοιπόν οι φαντασιώσεις που απογειώνουν τις γυναίκες και ποιες τους άντρες;

Για τις γυναίκες είναι η φαντασίωση με ερωτικές περιπτύξεις σε ένα πολυτελέστατο μέρος κατά προτίμηση σε σκάφος που θα ταξιδεύει. Μάλιστα, η πλειοψηφία των γυναικών στην έρευνα δεν δίστασε να απαντήσει ότι θα ήθελε να έχει ερωτικές επαφές με αυτόν που φαντασιώνονταν και όχι με τον μόνιμο σύντροφο τους.

Για τους άντρες, η φαντασίωση που τους ερεθίζει περισσότερο είναι η ιδέα του ομαδικού σεξ, ακόμη και με άλλους άνδρες, επίσης σε κάποιο πολυτελέστατο μέρος.

Όσον αφορά τους ρόλους στο σεξ στο παιχνίδι των φαντασιώσεων, οι άνδρες είναι εξίσου ανοιχτοί στην κυριαρχία και την υποταγή. Μια γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει πιο παραδοσιακά το σεξ ακόμη και στις φαντασιώσεις της, καθώς επιθυμεί ο άνδρας να έχει ηγετικό ρόλο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...