Γδύσου …λευκά, γιατί στις κυρίες αρέσουν τα λευκά εσώρουχα!

Γδύσου …λευκά, γιατί στις κυρίες αρέσουν τα λευκά εσώρουχα!

Όταν φτάσει η ώρα να βγάλεις ή να σου βγάλει τα ρούχα και αντικρύσει λευκό εσώρουχο πιστέψτε μας θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο.
Τι σημαίνει για τις κυρίες το λευκό εσώρουχο; Τρείς λέξεις: Νοικοκυρεμένος, καθαριότητα και σέξι!

Ένας άντρας θέλει συνήθως το εσώρουχο μιας γυναίκας να του πει ότι είναι σέξι και καυτή. Μια γυναίκα, όταν κοιμάται για πρώτη φορά με κάποιον, θέλει επιπλέον το εσώρουχό του να της πει:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 6 πράματα που ψάχνει μια γυναίκα στο σπίτι ενός εργένη

«Είμαι καθαρό, εφαρμοστό, χωρίς τρύπες και σπασμένα λάστιχα». Θέλει να ξέρει ότι έχει να κάνει με έναν υπεύθυνο άνθρωπο, που εκτός από το να την φέρνει σε οργασμό, ξέρει πώς χρησιμοποιείται και το πλυντήριο!Είναι σίγουρο, ότι όταν φτάνεις στην …κατάλληλη στιγμή μπορεί να μην υπολογίζεις το εσώρουχο που φοράς. Εκείνη ωστόσο το προσέχει! Ένα καθαρό, λευκό σλιπ ή εφαρμοστό μποξεράκι αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μια γυναίκα δεν θέλει να πέσει πάνω σε …μπόξερ με αρκουδάκια και καρδούλες, αλλά δεν θέλει να πέσει πάνω και σε λεοπάρστρινγκ. Τις παλιές μέρες βέβαια, ο άντρας ήταν ένα απλοϊκό ον και γι΄ αυτό είχε στην διάθεσή του μόνο έναν τύπο εσώρουχου, το σώβρακο. Σήμερα όμως, υπάρχουν 700 διαφορετικά στιλ αντρικών εσωρούχων στην αγορά, σε διάφορα χρώματα και στιλ.

Όμως το λευκό, σε ότι τύπο επιθυμείτε κάνει τη διαφορά και κερδίζει τις εντυπώσεις.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...