3 υπέρ και τα 3 κατά του σεξ μέσα στη θάλασσα για να …επιλέξεις!

3 υπέρ και τα 3 κατά του σεξ μέσα στη θάλασσα για να …επιλέξεις!

Καλοκαίρι, χαλαρά σαββατοκύριακα ή διακοπές με την καλή σου και το σεξ στη θάλασσα είναι κάτι που σε τρελαίνει και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 7 super τεχνικές των γυναικών που ξεσηκώνουν τον …μικρούλη σου

Όμως πριν ορμήσετε ολόγυμνοι μέσα στο νερό θα πρέπει να σκεφτείτε και μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Δες και λοιπόν και μέτρα:

Στα υπέρ λοιπόν συγκατελέγονται

1. Το εγκεφαλικό παχνίδι

Στα υπέρ συγκαταλέγονται το εγκεφαλικό παιχνίδι, η σκέψη, η αίσθηση, η φαντασία. Το «παραμύθι» ζωντανεύει και οι ερωτικές φαντασιώσεις πραγματοποιούνται, γεγονός που προσφέρει ηδονή και απόλαυση στους πρωταγωνιστές.

2. Αναζωογόνηση μιας κουρασμένης σχέσης

Εκεί κάπου δίπλα στο κύμα, ή μέσα στον απέραντο ερωτισμό της πλατιάς θάλασσας, μπορείτε να κάνετε όμορφα παιχνίδια που θα αναζωογονήσουν την σχέση σας αναμφίβολα, και θα προσθέσουν ποικιλία στην μέχρι τότε μονοτονία.

3. Η περιπέτεια

Το σεξ μέσα στο νερό είναι περιπετειώδες. Είναι σα να το κάνεις στην ύπαιθρο και έχεις το νου σου μήπως σε δει κανένα μάτι. Βέβαια εδώ κρύβεσαι από το νερό και είναι λίγο καλύτερα. Από την άλλη η όλη φάση μέσα στο νερό είναι περιπέτεια.

Τα «κατά»

1. Τα μικρόβια

Από την άλλη, πρέπει να γνωρίζεις πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα είναι δυνατόν να «κολλήσεις» διάφορα μικρόβια. Ιδιαίτερα για της καλή σου! Σκέψου ότι με τη διείδυση του πέους διοχετεύεται στον κόλπο σου και θαλασσινό νερό, το οποίο περιέχει βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς, που δεν υπάρχει λόγος να κατοικούν στο σώμα σου. Υπάρχει μάλιστα μεγάλη πιθανότητα να ταλαιπωρηθείς από κολπίτιδες και τραχηλίτιδες. Οι άντρες είναι περισσότερο τυχεροί, αλλά και σε αυτούς οι πιθανότητες μιας μόλυνσης είναι αρκετές.

2. Η ηδονή για εκείνη …δυσκολεύεται

Όσο για την ηδονή; Είναι όλα και πάλι δημιουργήματα του μυαλού. Το τεκμηριώνει άλλωστε και η επιστήμη. Το υγρό στοιχείο ναι μεν είναι άκρως ερωτογενές, αλλά στη θάλασσα η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση κι αυτό γιατί το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου, με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση. Αυτό οφείλεται στην ανεπαρκή λίπανση του κόλπου. Και ως γνωστόν όσο λιγότερο υγρός είναι ο κόλπος, τόσο μεγαλώνει το ενδεχόμενο μικροτραυματισμών και έτσι μπορεί να μείνεις …μπουκάλα στο τέλος!

3. Η απουσία προφύλαξης

Το σεξ στη θάλασσα προϋποθέτει απουσία προφύλαξης και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό και άκρως επικίνδυνο. Γιατί πως θα βάλεις το προφυλακτικό μέσα στο νερό; Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα είναι από τις πιο ισχυρές μάστιγες και άκρως επικίνδυνα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...