Αυτές είναι οι 8 κορυφαίες αντρικές ερωτικές φαντασιώσεις

Αυτές είναι οι 8 κορυφαίες αντρικές ερωτικές φαντασιώσεις

Σεξουαλικές φαντασιώσεις όλοι έχουμε και συνήθως δεν τις εκμυστηρευόμαστε σε φίλους, αλλά τις βγάζουμε στο …κρεβάτι, αν και όποτε καταστεί αυτό δυνατό. Μάλιστα όπως αναφέρει έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι πιο τολμηρές, ενώ στις φαντασιώσεις των γυναικών επικρατεί το συναίσθημα και το ρομαντικό στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 7 super τεχνικές των γυναικών που ξεσηκώνουν τον …μικρούλη σου

Τουλάχιστον το 50% των ανδρών φαντασιώνεται το σεξ αρκετές φορές τη μέρα, το 43% μερικές φορές την εβδομάδα ή μερικές φορές το μήνα και μόλις το 4% των ανδρών φαντασιώνεται το σεξ λιγότερο από μία φορά το μήνα. Και μην κολλάτε, οι φαντασιώσεις είναι μια υγιής έκφραση της σεξουαλικότητας και είναι συχνότερες σε άτομα που δεν αντιμετωπίζουν σεξουαλικές διαταραχές και που εκφράζουν ικανοποίηση από την ερωτική τους ζωή. Ποιες είναι οι φαντασιώσεις που τρελαίνουν τις γυναίκες και ποιες αντίστοιχα τους άνδρες;

Δείτε ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες φαντασιώσεις των ανδρών:

1. Να κάνουν σεξ με δύο γυναίκες, κάτι που είναι απωθημένο πολλών ανδρών. Μάλιστα αν βρεθείτε σε παρέα που κάποιος πει ότι το έκανε με δύο γυναίκες, τότε παρατηρήστε πως αντιδρούν οι περισσότεροι φίλοι.
2. Αυτοικανοποίηση από μια νέα γνωριμία!
3. Βιντεοσκόπηση της ερωτικής σκηνής.
4. Ξυλοδαρμός στους γλουτούς!
5. Πρωκτικό σεξ είναι μια φαντασίωση πολλών ανδρών!
6. Το παιχνίδι του σκλάβου με την αφέντρα
7. Το παιχνίδι να την …σκλαβώσεις και να τη δέσεις!
8. Σεξ με γυναίκα που έχει μεγάλο στήθος

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...