Απέφυγε έξυπνα το ξενέρωμα: 7 tipsγια να σου μείνει …ντούρος όταν βάζεις προφύλαξη!

Απέφυγε έξυπνα το ξενέρωμα: 7 tipsγια να σου μείνει …ντούρος όταν βάζεις προφύλαξη!

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του σεξ είναι όταν έρχεται η ώρα του προφυλακτικού, ειδικά αν είσαι κουρασμένος.

Τότε είναι που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην μείνει …όρθιος ο μικρούλης σου και να …πέσει για ύπνο και εσύ να εκτεθείς, εκείνη να ξενερώσει και όλη η φάση να γίνει χάλια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 11 τύποι γυναικών που θα συναντήσεις αυτό το καλοκαίρι!

Δύο γιατροί σου λένε μερικά κολπάκια, για να αποφύγεις την κακή στιγμή. Η δρJanSchifren, γυναικολόγος και ειδική στην αναπαραγωγική ενδοκρινολογία, καθηγήτρια στην Σχολή Ιατρικής του Χάρβαρντκαι η δρMadeleineCastellanos, ψυχίατρος νευρολόγος με ειδίκευση στην σεξουαλική θεραπεία, καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο AlbertEinsteinCollegeofMedicine.

Δες τι προτείνουν:

1. Έχε το κοντά!

Να έχεις το προφυλακτικό σε κοντινή απόσταση και ήδη ανοιγμένο.

2. Άσε να βοηθήσει

Άφησε την να σε βοηθήσει να βάλεις το προφυλακτικό, αν και εκείνη νιώθει άνετα με αυτό.

3. Σκέψου μια φαντασίωση!

Σκέψου μια ερωτική φαντασίωση που σου αρέσει καθώς βάζεις το προφυλακτικό. Αυτό θα πάρει από το νου από το πώς θα τον κρατήσεις όρθιο!

4. …παίξε!

Ερέθισε το πέος με το χέρι, καθώς ετοιμάζεις το προφυλακτικό για να το βάλεις… δεν πειράζει και εκείνη δεν θα παρεξηγηθεί.

5. Κάνε το προφυλακτικό μέρος του παιχνιδιού

Είναι συχνά χρήσιμο να βάζεις προφυλακτικό ως μέρος του «παιχνιδιού» στο σεξ.

6. Δεν είναι απαραίτητο το …τάιμ άουτ

Η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει το τρίψιμο του πέους για να διεγείρει τον άντρα ή να προβεί και σε άλλες ερεθιστικές μεθόδους, ενώ εκείνος βάζει το προφυλακτικό, αντί να σταματήσουν και οι δύο και να επικεντρωθεί η ένταση εκείνη την ώρα στο προφυλακτικό. Επίσης, μπορεί η γυναίκα να βάλει εκείνη το προφυλακτικό στον άντρα, χρησιμοποιώντας τα χέρια ή το στόμα της, για να διατηρήσετε τη διέγερση και τον σεξουαλικό ρυθμό αμείωτο.

7. Βάλε …λιπαντικό

Χρησιμοποίησε κάποιο λιπαντικό (φαρμακολογικά εγκεκριμένο) στο εξωτερικό του προφυλακτικού, αφού είναι ήδη πλήρως εφαρμοσμένο στο πέος, επειδή αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να αυξηθεί η αίσθησή του στο πέος του την ώρα της διείσδυσης για να διατηρήσει την στύση του.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...